Beba rođena pod horoskopskim znakom ŠKORPIJA

Beba rođena pod horoskopskim znakom ŠkorpijaRazdobllje znaka: 24. oktobar- 22. novembar

dragi kamen: topaz

biljka: krizantema

boja: tamno crvena

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Nema dvojbe da će s roditelji djeteta škorpiona naći pred velikim izazovom. Od najranije dobi dijete skorpiona demostrirati će svoju dinamičnu osobnost koja na momente može biti vrlo eksplozivna. To su jaka djeca, nadarena inteligencijom i snagom volje.

Umjerenost je praktički nepoznata djeci škorpiona i polovična rješenja za njih su gora od nikakvih. Ili su cijela za nešto ili nekoga ili toliko protiv, da niti jedan argument ili sila ne može to promijeniti. Ne boje se sukoba i preuzet će svaki izazov. Silno su odani prijateljima i obitelji i stavit će njihov interes ispred svojeg. Često su netaktični u govoru i brzo planu, zato je važno u ranoj dobi naučiti ih samokontroli i poštovanju drugih. To neće biti lak zadatak, jer imaju neobično visok stupanj odlučnosti i ne pokoravaju se bez da znaju točan razlog zašto to trebaju učiniti. Komunicirajte s njima razumno i bez prijetvornosti, pa će te od njih dobiti reakciju i odanost. Što ste direktniji u komunikaciji s djetetom škorpiona više ća vas poštovati i učiti od vas.

Škorpioni imaju fizičku energiju u skladu s njihovo,m jakom osobnošću. Ta djeca su stalno u pokretu i imaju veliku snagu samoodržanja, pa se brzo oporavljaju i od bolesti.

Uz nježno vodstvo dijete škorpiona će biti uspješno u životu, a roditelji će biti nagrađeni kad vide da mu njegova energija i strast pomažu u postizanju ciljeva.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom BLIZANAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom RAK

Beba rođena pod horoskopskim znakom DEVICA


Jedan komentar na “Beba rođena pod horoskopskim znakom ŠKORPIJA”

  • Anonimni
    5 septembra, 2009, 23:48

    Shock

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump