Beba rođena pod horoskopskim znakom STRELAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom STRELACRazdoblje znaka: 23. novembar – 21. decembar

dragi kamen: tirkiz

biljka: narcisa

boja: tamno plava, ljubičasta

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Dijeca strijelca nisu samo puna nade i povjerenja, nego i čista srca. Povjerenje u druge i prirodni nedostatak sebičnosti neke su od kvaliteta koji se može od njih očekivati. Oni su idealisti i snažne vjere te često imaju snažne duhovne sklonosti. Mudro bii bilo da ih naučite, prije nego nauče na teži način, da ne vjeruju svemu što čuju, jer njihova narav ih tjera da misle kako su svi jednako iskreni kao i oni.

Prosuđuju druge prema svojim standardima i tu im nedostaje sumnjičavosti prema drugima, jer nemaju u sebi takvih osobina. U odnosu s dijetetom strijelca svakako pokažite poštovanje prema njihovoj vjeri u druge daju ći im svu potrebnu slobodu. Imat će mnogo veći mjeru znatiželje nego djeca drugih znakova i ne samo da će postavljati brojna pitanja, nego će ta pitanja postajati sev kompleksnija i dublja kako odrastaju. Nikako im nemojte lagati odgovarajući na ta pitanja, jer to njihova iskrena narav ne bi mogla dobro podnjeti.

Dijeca strijelca vole prirodu i sportove. Pokušajte im omogućiti i kućnog ljubimca, jer su rođeni ljubitelji životinja i naučit će mnogo njegujući nekog. U školovanju pustite da ih vode njihove osobne sklonosti, jer njihove sklonosti mogu biti usmjerene na različita zanimanja, od svećenika do odvjetnika. Vjerujte u ciljeve dijeteta strijelca i on će zasigurno naći metu svoga života.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom JARAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom LAV

Beba rođena pod horoskopskim znakom VODOLIJA


2 komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom STRELAC”

 • bixmagi
  8 septembra, 2010, 0:31

  Strelcevi su cudo od dece,moja je Magi bar takva

 • Stevo Nikolic
  6 aprila, 2017, 14:02

  Strelac je strelac-Strelac strelja .?
  Kako pogoditi a ne ubiti.?
  Pitanje je sad…!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump