Beba rođena pod horoskopskim znakom VAGA

Beba rođena pod horoskopskim znakom VageRazdoblje znaka: 24. septembar – 23. okotobar

dragi kamen: opal

biljka: gerber

boja: žuta

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Djeca vage pokazuje umjetničjke sklonosti već u najranijoj dobi. Ona su graciozna i atraktivna u usporedbi s drugim znakovima. Njih će učitelji najvjerovatnije izabrati da pjevaju solo dionicu u školskom zboru ili predstavljaju školu na naslovnici školskih novina. Razlog za tu popularnost koja prelazi stvarne umjetničke sposobnosti, je u njihovoj sposobnosti da se sa svima dobro slažu. U odnosu s djecom snažnije volja, djete vage vrlo vjerovatno će se prilagoditi mišljenju drugog da bi održalo mirne odnose.

Njihova jednostavno blaga narav može ugroziti njihovo napredovanje, zato, prije svega, s djetetom vagom treba raditi na razvijanju snage volje – volje da sve što započnu mogu pretvoriti u uspjeh. Već u ranoj dobi pokažite im da je za uspjeh samo u 1/3 zaslužan talent, a da 2/3 čini predani rad i upornost.

Vage su ljupke i neće stvarati roditeljima puno problema. Međutim, i roditelj i dijete vage mogu ponekad biti frustrirani vaginim poteškoćama kod donošenja odluka. To je dio vagine prirode, koja konstantno preispituje i pokušava postići balans. Budite strpljivi i nemojte požurivati djete vagu, naučite ju kako donjeti odluku i vještinama koje će joj u tome pomoći.

U važnim stvarima vaga ipak uglavnom donese ispravne odluke, jer je vrlo okupirana pravednošću. Potreba za balansom omogućuje vagi da sagleda obje strane, odnosno isti problem iz dva ugla. Dok se dijete vage razvija vrlo vjerovatno će mijenjati svoje ponašanje, aktivnosti i stavove, i to moždaiz jedne krajnosti u drugu, ali to je samo proces koji mora proći da bi našala svoj balans i postigla harmoniju koju traži u životu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom RIBE

Beba rođena pod horoskopskim znakom BIK

Beba rođena pod horoskopskim znakom BLIZANAC


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom VAGA”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump