Beba rođena pod horoskopskim znakom VODOLIJA

vodolijaRazdobllje znaka: 21. januar – 19. februar

dragi kamen: ametist

biljka: ljubičica

boja: svjetlo plava

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Dijeca vodenjaka su društvena bića. Prijateljstvo je iznimno važno vodenjacima i u životu će biti darivani mnogim prijateljstvima. Kao roditelj, bilo bi mudro, stvoriti s njima prijateljsko partnerstvo, a ne nadređenu roditeljsku figuru. Pva djeca ne trebaju strogu disciplinu i okreću se poštivanju želja roditelja puno lakše nego djeca drugih znakova. U potrazi za prijateljima često će se okretati starima od sebe. Često posjeduju nadprosjećnu inteligenciju za svoje godine, pa su i često sposobni stvoriti situacije u kojima dobiju veće privilegije nego što je to uobičajeno.

Njihova brojna prijateljstva često su trajna, jer su vodenjaci vrlo postojani i vjerni. Taj fiksan pogled na stvari može rezultirati i tvrdoglavošću, što se najučinkovitije može ublažiti ljubavlju i razumom.

Roditelji bi trebali aktivno podržavati fizičku aktivnost i izlaske u prirodu, obzirom da vodenjaci preferiraju intelektualne aktivnosti i zatvorene prostore. Bit će uporni i kompetentni u učenju, a filozofija, znanost i književnost najčešća su njihova područja interesa. Često su vrlo inovativni što se tiče znanosti, a također polažu mnogo interesa i u humanitarni rad. Ta djeca rijetko vode dosadan život.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom STRELAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom RAK

Beba rođena pod horoskopskim znakom JARAC


Nema komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom VODOLIJA”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump