Beba rođena pod horoskopskim znakom VODOLIJA

vodolijaRazdobllje znaka: 21. januar – 19. februar

dragi kamen: ametist

biljka: ljubičica

boja: svjetlo plava

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Dijeca vodenjaka su društvena bića. Prijateljstvo je iznimno važno vodenjacima i u životu će biti darivani mnogim prijateljstvima. Kao roditelj, bilo bi mudro, stvoriti s njima prijateljsko partnerstvo, a ne nadređenu roditeljsku figuru. Pva djeca ne trebaju strogu disciplinu i okreću se poštivanju želja roditelja puno lakše nego djeca drugih znakova. U potrazi za prijateljima često će se okretati starima od sebe. Često posjeduju nadprosjećnu inteligenciju za svoje godine, pa su i često sposobni stvoriti situacije u kojima dobiju veće privilegije nego što je to uobičajeno.

Njihova brojna prijateljstva često su trajna, jer su vodenjaci vrlo postojani i vjerni. Taj fiksan pogled na stvari može rezultirati i tvrdoglavošću, što se najučinkovitije može ublažiti ljubavlju i razumom.

Roditelji bi trebali aktivno podržavati fizičku aktivnost i izlaske u prirodu, obzirom da vodenjaci preferiraju intelektualne aktivnosti i zatvorene prostore. Bit će uporni i kompetentni u učenju, a filozofija, znanost i književnost najčešća su njihova područja interesa. Često su vrlo inovativni što se tiče znanosti, a također polažu mnogo interesa i u humanitarni rad. Ta djeca rijetko vode dosadan život.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom STRELAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom RAK

Beba rođena pod horoskopskim znakom JARAC


Nema komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom VODOLIJA”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump