Bijonse u usko zategnutom trikou na trkama F 1

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bijonse u usko zategnutom trikou na trkama F1Bijonse se pojavila u vrlo sexi izdanju gde je nastupala u Singapuru povodom obiležavanja trke Formule 1.

Pevačica je bila skoro pa neprepoznatljiva,  u sexi ženstvenoj verziji odela za pilote Formule 1, sa jarko crvenim karminom

na usnama i velikim crnim naočarima. Bijonse je prosto isijavala! Tamo se srela i sa prvim čovekom formule Bernijem Eklstonom, kao i sa svojom koleginicom Nikol Šercinger i njenim dečkom Levisom Hamiltonom. Bijonse je priznala da je fan Formule 1, ali je odbila priznati za koga navija!

Bijonse u usko zategnutom trikou na trkama F 1

Dok je Bijonse plenila sexipilom u usko zategnutom trikou sa dubokim dekolteom i vrućim pantalonicama u Singapuru, za svoj nastup u Maleziji moraće birati kontraverzniju odeću, jer tamošnji islamski ekstremisti pobunili su se da se pevačica previše sexi oblači, kao i da na nastupima ima previše provokativnu koreografiju.

Bijonse u usko zategnutom trikou na trkama F 1

Bijonse je zbog toga promenila neke delove nastupa, kao i samu scensku koreografiju.

Pa, videćemo kako će to tamo sve izgledati i kako će proći.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Reklama za parfem Bijonse je suviše sexi?!

Bijonse na ljuljanju!

Bijonse u seksi korsetu u novom spotu


Nema komentara na “Bijonse u usko zategnutom trikou na trkama F 1”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump