Dača bodrio celo veče Natašu na nastupu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Dača bodrio celo veče Natašu na nastupu!Jedna od najatraktivnijih domaćih pevačica Nataša Bekvalac preksinoć je pevala na poznatom prestoničkom splavu, što je, nakon promovisanja maksi singla „Ljubav, vera, nada“, bio njen prvi nastup u Beogradu.

Za ovaj događaj vladalo je ogromno interesovanje,

pa mnogi nisu uspeli da uđu na splav. Zanimljiva je i činjenica da je Natin suprug Danilo Ikodinović bio u publici i bodrio svoju ženu, na taj način još jednom demantujući priče o navodnim svađama i razvodu.

– Već duže vreme jedan domaći medij uporno forsira priču o razvodu Dače i Nataše, a činjenica da je lepa pevačica čitavo leto nastupala u Crnoj Gori, a da ni na jednom koncertu nije bilo njenog muža, samo je dodatno zagolicala maštu. Međutim, Dača se preksinoć pojavio na nastupu svoje žene, sve vreme joj dajući podršku, pa je i na taj način želeo da pokaže kako njihov brak normalno funkcioniše. On čitavo veče nije skidao osmeh s lica, baš kao ni ostali iz separea zvezde večeri – priča naš sagovornik blizak poznatom paru.

Osim Dače, u separeu do bine sedeo je Natašin kum i saradnik Dragan Brajović Braja sa suprugom Gocom, stilista Mladen Baron i Natina rođena sestra Dragana. Svi oni uživali su u eksplozivnom nastupu i vreloj atmosferi koja je potrajala sve do kasno u noć.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Dača više i ne spavaju zajedno!

Dača otvorio restoran bez Nataše!

Danilo Ikodinović: Ne dirajte mi Natašu


Jedan komentar na “Dača bodrio celo veče Natašu na nastupu!”

  • Anonimni
    12 septembra, 2009, 22:42

    Confused Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump