Dejvid Bekam ubeđuje ženu da se vrate u Englesku!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Dejvid Bekam ubeđuje ženu da se vrate u Englesku!Dejvid Bekam očajnički želi da se vrati u Englesku, pišu britanski mediji. Jedina osoba koja ga u tome sputava je njegova supruga Viktorija kojoj život u Sjedinjenim Državama itekako prija.

Međutim, Bekam je izgleda rešio da odigra pametno

i pogodi Viktoriju tamo gde je najslabija – u njenu ljubav prema modi. Daily Star tvrdi kako joj je Dejvid obećao da će joj sagraditi čitavo krilo kuće koje će moći da preuredi u modni salon.

„Dejvid očajnički pokušava da namamii Viktoriju nazad u Englesku,“ rekao je izvor britanskom listu Daily Star. „On je vrlo iskren prema njoj po pitanju ambicija, koje uključuju njegov san da postane najbolji igrač u istoriji engleskog fudbala.“

Mediji nagađaju da i loši odnosi koje trenutno ima sa navijačima Los Anđeles Galaksija sigurno ne pomažu da se oseća prijatno u Americi.

izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viktorija Bekam:Dejvid i ja nismo zanimljivi

Bekam: Živim samo za svoju ženu Viki!

Anđelina Džoli i Dejvid Bekam zajedno!


Nema komentara na “Dejvid Bekam ubeđuje ženu da se vrate u Englesku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump