Dodeljenje Emi nagrade za najbolja televizijska ostvarenja!

Dodeljenje Emi nagrade za najbolja televizijska ostvarenja!Holivudske zvezda maksimalno su iskoristile crveni tepih na 61. dodeli nagrada Emi u Los Anđelesu.

Glumačke veličine, ali i starlete i zvezde rijaliti formata prošetale su najnovije kreacije aktuelnih dizajnera ispred kalifornijskog Nokia teatra.

Seksi doktorke Olivija Vajld („Haus“) i Kejt Volš („Privatna praksa“), Dženifer Lov Hjuit („Šaptač duhova“) i Vanesa Vilijams („Ružna Beti“) i Kim Kardašijan („U korak sa Kardašijanovima“) samo su neke od lepotica koje su prošetale crvenim tepihom u kreacijama od kojih zastaje dah, naravno okićene skupocenim nakitom.

Dodeljenje Emi nagrade za najbolja televizijska ostvarenja!

Oličenje glamura bila je i voditeljka Hajdi Klum, u dugoj crnoj haljini koja je pokazivala njen stomačić – bivša manekenka uskoro će roditi četvrto dete.

Dodeljenje Emi nagrade za najbolja televizijska ostvarenja!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:Hajdi Klum posle prorođaja, opet na pisti!

Ana iskopirala Kim, i to provokativno!


Nema komentara na “Dodeljenje Emi nagrade za najbolja televizijska ostvarenja!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump