Dok Anđelina Džoli mrša, Bred Pit se opija!

Dok Anđelina Džoli mrša, Bred Pita se opija!Anđelina je zbog stresa navodno spala je jedva 45 kilograma otkad se pre mesec dana s decom i Bradom preselila u dvorac Miraval u južnoj Francuskoj, sve da bi spasili svoju vezu. No,čini se da su sve dalje i dalje jedno od drugoga i, dok Endži kopni, Brad navodno tugu utapa u alkoholu.

„Anđelina izbegava hranu, što je siguran znak da im je veza u krizi. Kosti joj strše i izgleda kao da je bolesna. Brad se prestao truditi uveriti je da jede, iako je užasno mršava. On kaže da ga ona ionako ne sluša, pa da njegove molbe nemaju smisla. Čini se da je digao ruke od njihove veze“, rekao je izvor blizak paru za jedan britanski magazin.

Slavni par koji zajedno podiže šestero dece navodno se posvađao oko Anđelininih brojnih humanitarnih projekata.

„Brad joj se divi, ali mu se čini da je otišlo predaleko. Dok se ona okreće izbegličkim logorima, on mora paziti na decu. Pomažu mu dadilje, ali je sve to ipak iscrpljujuće. On svoju tugu utapa u alkoholu. Život mu je u zadnje vreme prilično maničan, pa se smiruje s nekoliko čašica pića. Brad nije išao s Anđelinom u izbegličke kampove u Keniji, kao ni u Etiopiju s njom i Zaharom prošle sedmice. On je otišao u Los Angeles, gdje dogovara filmske projekte“-dodaje izvor.

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli i Bred Pit pravo pred oltar!

Bred Pit se priprema za raskid za Anđelinom?

Bred Pit i Anđelina Džoli pred venčanjem?


Jedan komentar na “Dok Anđelina Džoli mrša, Bred Pit se opija!”

  • SARA
    18 novembra, 2009, 20:55

    LEPO Heart Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump