Dragan Bjelogrlić: Biću aktivan učesnik gej parade

Dragan Bjelogrlić: Biću aktivan učesnik gej paradeDragan Bjelogrlić odlučio je da napravi iskorak među javnim ličnostima i da podrži predstojeću gej paradu u Beogradu.

Poznati glumac oštro se usprotivio svima koji imaju negativan stav o ovom skupu i podržao homoseksualce

u ostvarivanju svojih prava.

Bjela planira da bude aktivan učesnik u paradi, a kako bi dokazao svoj čvrst stav, pristao je i da glumi u spotu koji podržava „Paradu ponosa“.

– Lično mislim da svako treba da ima slobodu da iskaže svoje stavove i braniću svakoga ko to želi da učini. Ali, to nije bilo presudno u odluci da podržim ovu gej paradu i sigurno se ne bih mešao da se nisu pojavili oni koji žele da spreče sve to – kaže Bjela i dodaje da ne želi da živi u zemlji u kojoj brojniji i jači daju sebi za pravo da uzimaju pravdu u ruke.

Ipak, brojne njegove kolege i druge javne ličnosti ujedinili su se u nameri da naprave “kontramiting”, pod nazivom “Porodične šetnje”.

U borbu za očuvanje porodičnih vrednosti 12. septembra staće Ivan Bosiljčić, Nebojša Glogovac, Vuk Bojović, Bora Đorđević, Aleksandar Srećković Kubura i drugi. Tom prilikom, pesnici Ljubivoje Ršumović, Branko Stevanović, Igor Kolarov i Mirjana Bulatović recitovaće pesme za decu.

Ovu šetnju organizuje patriotska nevladina organizacija Srpski sabor „Dveri“, a njihova je poruka da su brak između muškarca i žene i roditeljstvo večite vrednosti.

izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković u magazinu “Gej tajms”!

JK potvrdila status gej ikone

JK ljuta zbog otkazivanja gej parade!


Jedan komentar na “Dragan Bjelogrlić: Biću aktivan učesnik gej parade”

  • NESA
    12 septembra, 2010, 23:10

    ON I JESTE PEDER. DA NIJE ODAVNO BI IMAO PORIDICU!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump