Džastin Timberlejk i Rijana u tajnoj vezi???!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Džastin Timberlejk i Rijana u tajnoj vezi???!Džastin Timberlejk je, navodno, na korak od prekida ljubavne veze s glumicom Džesikom Bil, i to zbog tajne ljubavi s Rijanom!

Radeći zajedno na njenom trećem albumu ‘Good Girl Gone Bad’, Džastin i Rijana nisu se zadržali tek na poslovnoj saradnji,

već su sve pretvorili u tajnu ljubavnu vezu, pišu američki mediji.

Džastin i Rajana viđaju se poslednjih nekoliko sedmica’, tvrdi izvor za Showbiz Spy i dodaje: ‘Pevač se ozbiljno zagrejao za Rajanu te je pitanje trenutka kada će zbog nje ostaviti Džesiku!

Da nisu samo špijuni bliski paru na tragu još jednom ljubavnom obratu u nestalnom zvezdanom svetu, govori i nedavna vest New York Daily Newsa o neimenovanom slavnom paru iz glazbenog sveta koji se vrlo prisno zabavljao, a reč je, po svemu sudeći, upravo o Džastinu i Rijani!

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džastin Timberlejk i Kameron Diaz se opet muvaju?

Džesika Bil i Džastin Timberlejk raskinuli

Džastin raskinuo sa Džesikom preko telefona!


Nema komentara na “Džastin Timberlejk i Rijana u tajnoj vezi???!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump