Dženifer Aniston u vezi sa producentom filma?!

Dženifer Aniston u vezi sa producentom filma?!U isto vreme dok se pojavljuju priče da se na filmskom setu Jennifer slomila i počela plakati jer ju je neka scena podsetila na bivšeg i očito neprežaljenog supruga Brada Pitta, nagađa se da glumica utehu traži u zagrljaju zgodnog filmskog producenta Scotta Stubera. Jennifer,

prema pisanju američkim tabloida, uživa u društvu 40-godišnjeg producenta Scotta Stubera, koji se, zgodne li koincidencije, nedavno razveo od supruge, glumice Rachel Nichols s kojom je u braku bio svega sedam meseci. Stuber je inače producirao njezin filmski hit ‘Prekid’, ali i novi film ‘Love happens’.

„Jennifer i Stuber su jako dobri prijatelji već godinama, a iako je među njima uvek bilo hemije, tajmnig za nešto više dosad je uvek bio loš“-kaže izvor .

„Jen i Scott se znaju godinama. Imaju sjajan poslovni odnos koji je sad prerastao u romansu“, tvrde, kao i uvek, neimenovani izvori. Iskre među njima su frcale još pre dve godine na rođendanskoj zabavi njezinog tadašnjeg dečka, glumca Vincea Vaughna. Također su fotografirani kako se drže za ruke na setu filma ‘Love happens’.

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Aniston u vezi sa „Pijanistom“?

Dženifer Aniston sama na premijeri svog filma!

Dženifer Aniston uporno izbegava Anđelinu!


Nema komentara na “Dženifer Aniston u vezi sa producentom filma?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump