Džon Bon Džovi konačno dolazi i u Beograd?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Džon Bon Džovi konačno dolazi i u Beograd?!Popularni američki rok bend „Bon Jovi” početkom sledeće godine kreće na veliku svetsku turneju na kojoj će promovisati novi album „The Circle” koji će biti objavljen 10. novembra, a postoje velike šanse da konačno dođu i u Beograd.

Kako nezvanično saznajemo,

nekoliko promotera pregovara o gostovanju Džona Bon Džovija i drugova, a na brojnim fan sajtovima se juče pojavila informacija da će grupa „Bon Jovi” 17. maja 2010. održati koncert u Beogradu.

Prethodnih nekoliko godina se često govorkalo da će američki rokeri doći u Srbiju, ali od toga nije bilo ništa. Na zvaničnoj internet stranici benda još nema informacija o predstojećoj turneji, a na fan sajtovima se uveliko spekuliše da će svetska turneja započeti 15. januara sledeće godine u Japanu. Prema tim informacijama, do kraja 2010. planirano je više od 85 koncerata u Aziji, Evropi, Severnoj i Južnoj Americi. Evropski deo turneje bi trebalo da počne 6. maja nastupom u Moskvi, a osim koncerta u Beogradu, sastav „Bon Jovi” bi u ovom delu Evrope koncert trebalo da održi i u Zagrebu 19. maja.

Ukoliko se pregovori sa menadžmentom benda uspešno okončaju, našu publiku, bez obzira na to šta neko misli o bendu „Bon Jovi”, očekuje pravi spektakl jer američki muzičari su poznati po sjajnim koncertima. Od desetina velikih hitova koje su snimili od 1983, kada su osnovani u Nju Džersiju, dovoljno je samo pomenuti pesme „Livin’ on a Prayer”, „Wanted Dead or Alive”, „I’ll Be There for You”, „Keep the Faith” i „It’s My Life”.

Grupa „Bon Jovi”, koju čine Džon Bon Džovi, Riči Sambora, Tiko Tores i Dejvid Brajan, proslavila se krajem osamdesetih nakon ogromnog uspeha albuma „Slippery When Wet” i „New Jersey”. Do sada su objavili 10 studijskih albuma koji su prodati u neverovatnih 120 miliona primeraka…

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Reper Džej Zi dolazi u Beograd!

Džon Bon Džovi ima najviše keša!

Prins dolazi u Beograd?!


Nema komentara na “Džon Bon Džovi konačno dolazi i u Beograd?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump