Džordž Kluni bi radije na pregled prostate nego na Fejs

Džordž Kluni bi radije na pregled prostate nego na Fejsbuk!I slavne osobe podeljene su u mišljenjima oko društevnih mreža poput Facebooka, Twittera ili MySpacea, pa bi neki radije crkli nego imali takav profil, dok drugi i u poznim godinama ne silaze sa neta.

Primer za ovu tvrdnju su glumci Džordž Kluni

i Kirk Daglas. Prvi, holivudski lepotan, jedan je od onih koji mrze sajtove za druženje, a u kojoj meri procenite iz sledeće izjave: „‘Radije bih da mi prostatu pregleda doktor s vrlo hladnim rukama uživo na televiziji nego da imam profil na Facebooku“, izjavio je četrdesetosmogodišnji glumac na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Kirk Daglas

Sa druge strane, čuvena glumačka porodica Daglas ima sasvim suprotan pristup. Tako je devedesetdvogodišnji Kirk prema rečima svog sina Majla najstarija osoba na MySpaceu. Majkl je ispričao i kako mu je otac nedavno poslao zanimljivu poruku sledeće sadržine: „Dragi Majkl, imam 800 novih prijatelja. Šta da radim“, požalio se vremešni Kirk kome očigledno ne fali smisla za humor ni pod stare dane.

izvor: lepotaizdravlje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ženi se Džordž Kluni

Džordž Kluni: Boris Tadić je lepši od mene!

Raskinuli Džordž Kluni i Elizabeta Kanalis


Nema komentara na “Džordž Kluni bi radije na pregled prostate nego na Fejs”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump