Ekipa:Megan Fox je netalentovana i glupa glumica!

Ekipa:Megan Fox je netalentovana i glupa glumica!Članovi ekipe koja je sarađivala sa Megan Fox na filmu “Transormers” putem otvorenog pisma proglasili su glumicu netalentovanom, antipatičnom glumicom koja lupeta gluposti i pozira kao porno zvezda.

Megan Fox režisera Transformersa ovih dana prozvala je Hitlerom,

a članovi filmske ekipe koja sarađuje sa njim otvorenim pismom stala je na režiserovu stranu. No, zbog straha od toga da ne izgube posao, autori otvorenog pisma nisu se želeli potpisati, pa je pismo objavljeno kao anonimno.

– Michael je otkrio tu sramežljivu i neiskusnu curu, iščupao je iz totalne anonimnosti i dao joj najveću priliku koju neka glumica može dobiti. Svima nam je rekao da verujemo njegovom izboru kad joj je poverio jednu od glavnih uloga u Transformersima koja je od nje učinila najčešće googlanu glumicu na svetu. Odjednom je prozvana novom Angelinom Jolie. Čekajte malo – mi znamo Angelinu, radili smo s njom. Ona je profesionalka. Megan NIJE Angelina. To možemo reći sa popriličnom sigurnošću jer smo imali mučno iskustvo rada s glupom-k’o-***** Megan Fox na čak dva filma o Transformersima. Ukupno smo s njom proveli 12 meseci – uvod je anonimnog pisma.

U daljem nastavku anonimnog pisma nastavlja se sa pljuvanjem po prelepoj glumici. Kako kažu anonimci, Megan se ne druži sa kolegama, ne dolazi na večere koje se organizuju u čast filma, kasni na snimanja…

Medijima je dovoljno interesantna, ali neke od njenih izjava postale su antologijske i u filmskim krugovima. Kad je režiser celu ekipu počastio privatnim obilaskom piramida u Gizi, Megan je revoltirano uzviknula:

– Ne mogu vjerovati da nas Michael tera da idemo gledati jeb*** piramide!

– To je Megan koju nemate prilike videti. Možda još stigne nešto naučiti, ali ako se može razbacivati uvredama, valjda zna i pokoju primiti. Ona je nezahvalna, neotesana i recimo to tako, odvratna kučka. Tužno je kako slava može iskvariti ljude, a još tužnije što se mlade devojke ugledaju na takve. Da samo znaju ko im je uzor – završavaju anonimci svoje pismo.

Ubrzo nakon objavljivanja anonimnog pisma koje se završava željom da glumicu u novom nastavku filma zdrobi Megatron, oglasio se i režiser filma koji kaže:

– Ne osuđujem ekipu koja je napisala Megan ovo pismo. I ne osuđujem njene čudne izjave. Njene ludosti su deo njenog luckastog šarma. Činjenica je da volim raditi s njom i još uvek se dobro slažemo. Zapravo, od Megan očekujem još više šašavih izjava kada krenemo s trećim Transfomersima – priznaje popularni režiser.

izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli: Megan Fox se ponaša kao budala

Megan Fox: Ako si lepa, misle da si glupa kurva!

Megan Fox: ‘Seks i grad je totalno smeće’


Nema komentara na “Ekipa:Megan Fox je netalentovana i glupa glumica!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump