Elton Džon usvojiće dete sa svojim partnerom?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Elton Džon usvojiće dete sa svojim partnerom?Britanski pevač želi da usvoji dečaka iz Ukrajine zajedno sa svojim partnerom Dejvidom Furnišom.

Elton Džon (62) posetio je Ukrajinu u okviru kampanje svoje fondacije za borbu protiv side, i novinarima rekao da mu je „srce slomio“ dečak Lev (14 meseci)

kojeg je video u sirotištu.

„Dejvid i ja uvek smo razgovarali o usvajanju. On bi voleo dete, ali ja sam mislio da ne bih, jer sam već star i stalno putujem… Ne mislim da bi bilo fer prema detetu“, rekao je Džon.

„Međutim, kada sam video Leva, promenio sam mišljenje. Ukrao mi je srce. Želimo da mu pružimo dom“.

Elton je u sirotištu u Kijevu održao besplatan koncert za decu, od kojih su neka ostala bez roditelja zbog side. Ukrajina je među zemljama Evrope u kojima broj zaraženih HIV virusom sve brže raste.

Slavni pevač nema decu, ali ima desetoro kumčića, decu svojih poznatih prijatelja kao što su Elizabet Harli, Viktorija i Dejvid Bekam i drugi.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Elton pomaže Eminemu da se skine sa narkotika

Uskoro će nastupiti i Elton Džon u Beogradu

Eva Longorija planira da usvoji dete sa Haitija


Nema komentara na “Elton Džon usvojiće dete sa svojim partnerom?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump