Eni Popov teško pao raskid sa Gojkom Kačarom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Eni Popov teško pao raskid sa Gojkom Kačmarom!Fudbalski reprezentativac Gojko Kačar nedavno je okončao devetomesečnu vezu sa Enom Popov, nekadašnjom ukućankom „Velikog Brata“, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora

Međutim, lepoj Sosi je kraj veze očigledno teško pao jer

Eni Popov teško pao raskid sa Gojkom Kačarom! je uoči istorijske utakmice Srbije i Francuske navodno svakodnevno zvala hotel „Prezident“ u Kovilovu, u kojem su boravili naši fudbaleri, i od recepcionera zahtevala da joj prebace liniju u sobu u kojoj je Gojko.

– Ova priča je glavna tema u stručnom štabu, među fudbalerima i osobljem poznatog hotela u Kovilovu. Po hodnicima i sobama šuškalo se o Eni, koja svakodnevno zove recepciju i traži da je povežu sa Gojkom, pošto joj se on ne javlja na mobilni telefon. Voditeljki „Granda“ i pevačici nedavni raskid je izgleda vrlo teško pao, pa je na sve načine pokušavala da dođe do bivšeg dečka, kako bi još jednom porazgovarala s njim. To naravno nije bilo moguće jer je fudbaler nemačke Herte, kao i drugi igrači, sve vreme bio u karantinu pred važan meč sa „galskim petlovima“ – priča izvor Kurira blizak reprezentativcima.

Podsećanja radi, Ena i Gojko uslikani su početkom godine na tribinama jedne košarkaške utakmice u Nemačkoj, kada je srpska javnost i saznala za njihovu vezu, koja je trajala sve do nedavno.

S obzirom na to da nam je ovu priču potvrdilo više izvora iz Kovilova, pozvali smo gospođicu Popov i zamolili je da prokomentariše naše informacije, prema kojima je poslednjih dana opsedala recepciju hotela „Prezident“.

– Oprostite što ne mogu da vam posvetim mnogo vremena, šunjam se oko Kovilova, u zasedi sam, a i treba mi telefon da uhodim Gojka, da mu malo pripretim – rekla nam je Ena ironičnim tonom.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ena Popov i Gojko Kačar raskinuli!

Gojko Kačar verio Enu Popov!

Pomirili se Ena Popov i Gojko Kačar!


Nema komentara na “Eni Popov teško pao raskid sa Gojkom Kačarom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump