Farmeri Big mama i Toma prijavili se za sluge!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Farmeri Big mama i Toma prijavili se za sluge!Dva učesnika se dobrovoljno prijavila da prve nedelje budu kandidati za ispadanje!

U nedelju uveče je počela Farma, a njeni gledaoci i učesnici moraće komplikovana pravila igre da uče u hodu! Pošto još uvek nisu savladali ni osnove istih, Big mama

i Toma „Panters“ dobrovoljno su se prijavili da ove nedelje budu „sluge“, ne kapirajući da tako sami sebe praktično nominuju za izbacivanje! Jedno od njih dvoje će biti kandidat za ispadanje a njegovog rivala odrediće tv gledaoci svojim glasovima.

Inače, ovonedeljni gazda Farme, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, nije iskoristio svoje pravo da on sam odredi ko će mu biti sluga. Big mama i Toma će naredne dane provesti izolovani od ostalih, u takozvanoj štali, a na kraju nedelje ostali učesnici će odlučiti ko će od njih dvoje biti kandidat za izbacivanje.

izvor: tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Na imanje se vraćaju Toma i Pile!

Farma: Big Mama napustila rijaliti šou!

Cakana i Toma : Nismo se pomirili!


Nema komentara na “Farmeri Big mama i Toma prijavili se za sluge!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump