Filip: Ksenija je najstarija devojka sa kojom sam bio

Kategorija [ Moda, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Filip: Ksenija je najstarija devojka sa kojom sam bio„Čula sam da je Filip Kapisoda u vezi sa izvesnom gospođom iz Milana koja uveliko gazi šestu deceniju“, izjavila je nedavno, baš za „Svet“ Ksenija Pajčin i ne sluteći koliko će tom rečenicom naljutiti svog bivšeg dečka.

, osim što ga drugari

uveliko zezaju da je babo*ebac, manekenu koji se proslavio učešćem u „Velikom bratu“ takve spekulacije, kaže, narušavaju ugled i čast. I ne samo njemu, već i njegovoj porodici. Možda bi Filip sve one epitete kojima ga je atraktivna denserka mesecima unazad čašćavala što u TV emisijama, što u intervjuima, nekako i progutao, ali preko izjave da se po krevetu valja sa babama nikako nije mogao da pređe. „Da se razumemo, Ksenija je najstarija devojka sa kojom sam imao seksualni odnos, a ta priča koju pokušava da mi smesti je i više nego smešna“, brani se dvadesetdvogodišnji maneken i dodaje: „Ne znam odakle joj ideja da plasira takve nebuloze o meni. Verovatno je videla da je to ljudima interesantno pa zato toliko insistira na tome i diže prašinu izmišljotinama kako bi bila u centru pažnje. Tako sam i ja iz novina saznao da sam je zaprosio, ali i da me je odbila. Smešno!“, demantuje đetić sve ono o čemu se prethodnih meseci razglabalo u Srbiji, ali i njegovoj rodnoj Crnoj Gori.

Ksenija Pajčin

Ipak, teško da će moći baš svega da se seti jer, ruku na srce, seksi brineta ga nije nimalo štedela.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?!

Ksenija i Filip imali saobraćajnu nesreću

Ksenija Pajčin: Drago mi je što je Cvele sa Cecom


Jedan komentar na “Filip: Ksenija je najstarija devojka sa kojom sam bio”

  • Anonimni
    18 marta, 2010, 11:11

    Angel

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump