Goran Bregović osuo paljbu na Emira Kusturicu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Goran Bregović osuo paljbu na Emira Kusturicu!Goran Bregović je u emisiji „Red karpet“, na hrvatskoj TV Nova, osuo paljbu po Emiru Kusturici, poručivši da je pisao muziku za filmove slavnog reditelja samo zato što mu je bio potreban novac.

– Filmove koje je kasnije radio, kao na primer

„Crna mačka, beli mačor“, ne može da spase ni dobra filmska muzika. Ne pišem više filmsku muziku, niti mislim da to dobro radim! – izjavio je Brega, a o medijskim spekulacijama da je u vezi sa brojnim ženama, rekao je:

– Ma svašta se u novinama piše. Znate kako kod nas kažu: I na tarabi piše pič*a, pa…

Dok je bio u bolnici u Beogradu zbog pada sa višnje, sestre su navodno komentarisale veličinu njegovog polnog organa.

– Navikao sam se na to. Ako nemate kondiciju da izdržite te budalaštine, nemojte se baviti ovim poslom. Mogli su i da napišu da mi je mali, to bi bilo još gore. Ako ništa, ovo je bar bolje. Sada kad putujem, zbog komada metala i šrafova koje imam u kičmi, stalno „zvonim“ na aerodromima!

Bregović se pohvalio da je dobio počasni doktorat na engleskom univerzitetu „Šefild“.

– Čuo sam da slične počasne doktorate imaju i Bob Dilan i još nekoliko muzičara. Ispričali su mi da je nekoliko profesora sahranjivalo svoje rođake uz moju muziku, tako je i krenula neka zainteresovanost za mene.

izvor: pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goran Bregović: Tužiću emisiju „Red Karpet“!

Goran Bregović manje zarađuje!

Kusta: Ma, Brega je jedna obična budala“!


Jedan komentar na “Goran Bregović osuo paljbu na Emira Kusturicu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump