Goran Bregović: Tužiću emisiju „Red Karpet“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Goran Bregović: Tužiću emisiju "Red Karpet"!Goran Bregović odlučio je da napravi presedan i podnese tužbu protiv emisije „Red karpet“, koja se emituje na hrvatskoj stanici „Nova“.

Popularni muzičar, poznat po tome da retko šta demantuje, a gotovo nikada ne „presavija tabak“,

na ovakav potez se odlučio jer je emisija u kojoj je gostovao izmontirana tako da ispada kao da on pljuje po svom nekadašnjem prijatelju i saradniku Emiru Kusturici, iako ga, kako tvrdi, nije nijednom spomenuo. Naročito kao neistinitu Bregović spominje izjavu „dobra muzika ne može da izvuče loš film“, za koju tvrdi da se ne odnosi na Emira Kusturicu već da mu je to izmontirano.

– Nije istina da sam rekao da Kusta ne zna da pravi filmove, rekao sam da ja ne znam da radim filmsku muziku – rekao je Bregović ovim povodom, a objašnjenje svega dao nam je njegov menadžer Raka Marić.

– Čovek nije komentarisao Kustine filmove. Bilo je pitanje zašto posle filma „Arizona drim“ Emira Kusturice nikada više nije komponovao filmsku muziku. Brega je odgovorio da ne želi da radi ono gde nije dobar, a definitivno nije dobar u filmskoj muzici. To je čovek sam za sebe rekao, ne pominjući ni Kustu, ni njegove filmove. Kako je to izmontirano, to je druga priča i on mi je rekao da će tužiti „Red karpet“. Iskreno, i on i ja se čudimo kako je Kusta naseo na celu priču i počeo da ga proziva po novinama – kaže Raka pokazujući poruku u kojoj se Brega pita šta se to dešava i o čemu se radi, pa ga kum Emir Kusturica proziva po novinama.

Do komentara novinara i producenata koji su radili spornu emisiju, uprkos svim pokušajima, nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goran Bregović osuo paljbu na Emira Kusturicu!

Kusta: Sve što sam rekao za Bregu i dalje stoji!

Kusta: Ma, Brega je jedna obična budala“!


Nema komentara na “Goran Bregović: Tužiću emisiju „Red Karpet“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump