Hari odustao od jednog koncerta u Beogradu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Hari odustao od jednog koncerta u Beogradu!Bosanski muzičar otkazao jedan termin, tako da će održati četiri koncerta u „Sava centru“!

Bosanska pop grupa „Hari Mata Hari“ najavila je da će nedavno objavljeni album „Sreća“ koncertno promovisati četiri večeri za redom u beogradskom „Sava“ centru

– 8, 9, 10. i 11. novembra. Haro Varešanović je na konferenciji za novinare rekao da da se nada da će pored četiri najavljena, „Hari Mata Hari“ održati dodatna četiri, kao i 1999. godine, kada je nanizao osam večeri u rasprodatom „Sava“ centru.

– Sa čežnjom čekam beogradske koncerte. Krećemo sa četiri, a imam ambiciju da skupim još četiri. Jedva čekam da doživim magični huk publike kad izađem na scenu. Nisam razmišljao o Areni, to je ipak spotska dvorana. Postoji tradicija „Hari Mata Hari“ u Sava centru, to je nešto neraskidivo i ta ljubav traje dvadesetak godina – rekao je pevač.

izvor: tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hari Mata Hari i pet koncerata u Beogradu!

Džej: Neću ići na Merlinov koncert!

Nemoguća misija: Hari Varešanović


Nema komentara na “Hari odustao od jednog koncerta u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump