Hrvatski voditelj Tarik Filipović pred otkazom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Hrvatski voditelj Tarik Filipović pred otkazom!Hrvatskom voditelju Tariku Filipoviću preti otkaz jer je u kvizu „Želite li da postanete milioner“ rekao da bi jedna tamošnja bolnica „trebalo da bude u zlatu koliko je dobila humanitarne pomoći“, a onda dodao „ne znam gde je završio taj novac“.

Voditelju „Milijunaša“

neposredno je nakon emitovanja kviza 24. septembra saradnju otkazao direktor programa HTV, a kao povod je naveo Tarikov komentar koji je, prema njegovom i mišljenju gledalaca koji su odmah zvali i žalili se televiziji, bio i više nego suvišan. Hrvatski mediji pišu da je zbog Tarikove izjave da bi „bolnica u Klaićevoj trebala biti cela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći“, smenjen urednik kontakt programa, dok je urednica emisije novčano kažnjena. Filipovićevi nadređeni kažnjeni su jer nisu na vreme reagovali i isekli izjavu, budući da emisija ne ide uživo.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Darko Filipović dobio ćerku!!!

Hrvatski hirurg: Severinine usne su loše urađene!

Drama Bojane Stojković pred reviju


Nema komentara na “Hrvatski voditelj Tarik Filipović pred otkazom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump