I mladoženja u belom- Skaj Vikler!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

I mladoženja u belom- Skaj Vikler!Sedam dana nakov tajnog venčanja Skaja Viklera i ćerke Aleksandra Berčeka, Mine, magazin „Puls“ je u novom broju objavio fotografije s tog događaja.

Na njima se vidi da su Đorđe Miljenović i njegova mlada tokom ceremonije bili obučeni

u belo,jednostavno i skoro neobavezno.

Kao što smo već pisali, i na fotografijama je primetan izostanak poznatog glumca, a mladinog oca. On je i u kratkoj izjavi za „Alo!“ odbio da komentariše venčanje svoje ćerke i poručio nam „da zovemo Viklera“. Svadbi koja je upriličena na neočekivanom mestu za takvu prigodu, u restoranu „Manjež“, prisustvovali su tek mladoženjina majka, prijatelji Ajs Nigrutin, Timbe, Duca Boršča, članovi grupa MVP i S.A.R.S. Marko Nastić, koji je na neki način i odao Viklerovu ženidbu svojim statusom na „fejsbuku“, došao je u pratnji novopečene supruge Maše. Nakon što su obavili svadbenu gozbu, svatovi su se preselili na splav „Povetarac“ na Savskom keju, gde su ostali do ranih jutarnjih sati.

Mina Berček, dvadesetogodišnja studentkinja koja pohađa fakultet u Francuskoj, i poznati reper ni do danas nisu komentarisali svoju, za mnoge, iznenadnu odluku da se venčaju. Koliko je poznato, njih dvoje su u vezi bili veoma kratko. Njegovi prijatelji tvrde da im je rekao da je siguran da je pronašao ženu svog života, a i njegova majka, poznata novinarka RTS-a Marina Nikolić, ne skriva sreću što je njen sin uplovio u bračne vode.

– Želim im sve najbolje, da oboje budu srećni i zadovoljni i da ostvare sve svoje želje – rekla je Viklerova majka.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Oženio se iznenada reper Skaj Vikler!

Skaj Vikler: Moja Mina odlično kuva!

Skaj Vikler pokazao novu devojku!


Jedan komentar na “I mladoženja u belom- Skaj Vikler!”

  • Anonimni
    6 marta, 2010, 23:41

    Dance

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump