Insert iz emsije „Oralno doba“ i Jecino gostovanje!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Insert iz emsije "Oralno doba" i Jecino gostovanje!Da li se sećate kada je Jelena Karleuša gostovala u emisiji „ Oralno doba“ kod Laneta.

Slučajno sam naišla na video klip na netu, iako sam pre gledala emisiju, pogledala sam je još jednom i odlučila da sa vama podelim insert iz emisije sa najzanimljivijim delom.

E, pa evo prilike za one koji nisu gledali emisiju, a verujem da ih ima jako malo, pogledaju zanimljivi insert emisije, a i oni koju su gledali mogu da se prisete malo.

Elem, Jelena je bila vidno iznervirana pojedinim pitanjima koja joj je Lane postavljao u emisiji, te je rešila da stvar uzme u svoje ruke. Uzela je od njega papire s’ pitanjima, i pregledala ih, ona koja je smatrala da nisu adekvatna da na njih odgovori i koja su ’’beobrazna’’ bacila ih je i pocepala.

Insert iz emsije "Oralno doba" i Jecino gostovanje!

Na pitanje da li se seća njene veze sa dotičnim Ćandom, Jeca je odgovorila da ne želi da priča o bivšim ljubavima i da je to jako bezobrazno, jer kada bi Duško u nekoj emisiji pričao o svojoj bivšim devojkama verovatno bi mu glavu otkinula. Pogledajte kako se uopšte odvijala emisija. Da li opravdavate ovakvo ponašanje i šta mislite o ovome? Baš me zanima vaše mišljenje. Pogledajte! Jakoo zanimljivo i napeto! :-)


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Procurele golišave slike Jovane iz Velikog Brata

Čola i Brega: Novi spot za „Manijači“ /video/

Milan-Tarot biseri :-)


Jedan komentar na “Insert iz emsije „Oralno doba“ i Jecino gostovanje!”

  • srecica
    30 septembra, 2009, 20:08

    Big Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump