Ivana Stamenkovic stala na ludi kamen!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ivana Stamenkovic stala na ludi kamen!Manekenka i pevačica Ivana Stamenković Sindi izgovorila je juče sudbonosno „da“, čime se zaklela na doživotnu vernost i večnu ljubav svom dugogodišnjem dečku Nikoli Pavloviću u crkvi svetog Marka u Beogradu.Mlada je bila odevena u belu venčanicu koju je  za ovu priliku

sama kreirala, dok je mladoženja nosio elegantno odelo. Kumovi su bili Ivanina drugarica Nada i Nikolin najbolji drug Marko. Nakon venčanja u crkvi svatovi su se uputili u mladoženjin restoranu „Kumbara“ kod Avale.

Inače, za veselje, koje se u restoranu rasplamsalo nešto posle 20 časova, bio je zadužen jedan prestonički bend koji je goste zabavljao do ranih jutarnjih sati. Svadbi su prisustvovale mnogobrojne zvanice, a na crkvenom venčanju primetili smo folk pevačicu Gocu Stojičević i mladinu rođenu sestru Nevenu sa suprugom.

Pred sam kraj veselja, kada je alkohol konačno savladao svatove, mikrofona su se dohvatili svi gosti, koji su pevali u horu, i tako se zadovoljno razišli, kud koji mili moji.

Podsećanja radi: Ivana i Nikola su u višegodišnjoj ljubavnoj vezi, nedavno su se verili u Ženevi, a sada su odlučili da ljubav krunišu i brakom. Suprug Ivane Stamenković završio je ekonomiju, a poznat je kao sin nekadašnjeg predsednika Košarkaškog kluba Partizan Jovice Pavlovića, dok se Ivana bavila manekenstvom, a zatim postala članica najatraktivnije ženske grupe Models.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ćerka Nede Ukraden, Jelena, stala na ludi kamen

Miki Perić stao na ludi kamen!

Staje na ludi kamen i “ Gospodin Zverka “ !


Nema komentara na “Ivana Stamenkovic stala na ludi kamen!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump