Ivica Dragutinović lažno demantuje vezu sa Anabelom?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ivica Dragutinović lažno demantuje vezu sa Anabelom?!Ivica Dragutinović uporno demantuje da je bio u vezi sa Anabelom Đogani.

Anabela je lepa, atraktivna i zgodna glumica, san mnogih muškaraca, i nije nam jasno zašto Drago damenatuje da je uopšte bio sa njom, kada jeste!-piše Svet.

„Istina je jedino da sam upoznao Anabelu, ali se nakon toga između nas ništa nije desilo, pa nema potrebe da se slične gluposti povlače po novinama. Ne bih voleo da me ubuduće povezuju ni sa kim, jer sam pre svega ozbiljan čovek kome takve stvari nisu potrebne“, rekao je Drago.

Ali, drugačiju priču pričaju Anabeline komšije, oni kažu da su često viđali fudbalera u svom komšiluku (Skojevsko naselje na Vidikovcu- vidi sliku ispod), i da su Anabela i Ivica više od običnih poznanika!

Ivica Dragutinović lažno demantuje vezu sa Anabelom?!

Aleksandar Rabrenović, dvadesetogodišnji frizer, o poznatoj komšinici ima samo reči hvale: „Anabela se u kraj doselila tek pre nekoliko meseci. Mislim da je bio maj. Super je osoba, izrazito druželjubiva i – ono što mi se posebno sviđa – nije isfolirana kao većina poznatih ličnosti. Štaviše, vodi krajnje jednostavan i miran život. Preko dana je obično možete sresti u kafiću ‘Draguljče’, a letos je dosta vremena provodila na bazenima na Košutnjaku.“ Na pitanje da li mu je poznato da je bila u vezi sa Ivicom Dragutinovićem, Aleksandar kao iz topa odgovara: „Naravno da mi je poznato!..

Hmm, pa vi sad dragi moji procenite sami. Gde ima dima ima i vatre!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela bivša pevačica Funky G u vezi sa Dragom!

Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!

Anabela i Gagi posle razvoda obnovili ljubavnu vezu!


Nema komentara na “Ivica Dragutinović lažno demantuje vezu sa Anabelom?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump