JK najavljuje spektakularni koncert u maju u Areni!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Karleuša i koncert u AreniPrvi put posle porođaja, exstravagantna pevačica, Jelena Karleuša, otkrila je za Story, kako je isti protekao, koliko se Dule obradovao i kako je mala Atina reagovala na tek rođenu stestricu! Pročitajte šta je Jeca rekla:)

Jelena je odmah posle

rođendanske žurke, otišla sa sovjim suprugom Duškom Tošićem u porodiliše Narodni front.Tamo je na carski rez, donela na svet, svoju drugu ćerkicu, malu Niku.Pevačicu i ovog puta porodio je upravnik čuvene bolničke ustanove dr Dušan Stanojević koji je pažljivo vodio i njenu prvu trudnoću, a bebica koja je pri rođenju imala 3. 450 grama dobila je najveću ocenu lekara 10/10.

Iako su Jelena i Duško, mesecima smišljali imena koja će da daju svojoj još nerođenoj bebici, ipak su ime Nika odlučili da joj daju na sam dan Jeleninog porođaja.

Kao što sam već pisala, a i za sve koji ne znaju, Nika je bila grčka boginja pobede, koja je u grčkoj mitologiji bila povezana sa Atinom, boginjom mudrosti.

Jelena je za Story otkrila da je porođaj na carski rez protekao uspešno, kao i prošlog puta to je izveo doktor Dušan, a epiduralnu injekciju dao joj je čuveni anesteziolog Miša Pastar.

Jelena kaže da sav bol koji je osećala i svi životni problemi nisu uporedivi sa srećom koju je osetila, kao i njen suprug, kada je na svet donela njihovu drugu devojčicu.

Nažalost, zbog lošeg zdravstvenog stanja i pre i posle porođaja, morala sam da primim transfuziju, ali postoperativni tok sada prolazi odlično. Međutim, trpim veliki pritisak medija koji mi ne dozvoljavaju miran oporavak, ali se nekako borim i sa tim – kaže Jelena.

Na porođaju je uz Jelenu, bio i njen suprug, koji je video prvi njihovu mezimicu.Te iste večeri Duško je organizovao i proslavu na splavu, a kasnije se pocepan vratio u bolnicu da proveri da li su njegove princezice dobro.A posle je zbog poslovnih obaveza morao da se vrati u Nemačku.

– Jedva čekam da opet stanem na noge i sa našim princezama odem kod supruga koji nas sa nestrpljenjem čeka – iskrena je jelena.

Nika liči na mene i zbog toga sam veoma ponosna- ističe Jelena.

Jelena_Karleusa_sa_bebom_Nikom
Jelena se trenutno oporavlja kod kuće, gde joj pomaže mama Divna. Međutim, energična muzička zvezda neće dugo odmarati jer je očekuje puno poslovnih izazova. Jelena priprema modni priručnik koji planira da objavi do kraja godine, kao i jubilarni deseti album koji bi trebala da izda na proleće 2010, kao i spektakularni koncert u Beogradskoj areni, zakazan za maj kojim će proslaviti 15 godina karijere.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena donela na svet još jednu devojčicu!

JK: Nika ipak liči na mene (slika Jelene i Nike)

JK već najavljuje i koncert na Ušću?! /intervju/


2 komentara na “JK najavljuje spektakularni koncert u maju u Areni!”

  • S DE
    21 septembra, 2009, 13:39

    Victory Victory Victory Victory jedva cekam nocvi CD! i bas mi drago sto malena nika lici na Jelenu! Hug Right

  • Anonimni
    2 marta, 2010, 9:18

    Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump