JK Napustila bolnicu u kolicima i štiklama od 15 cm

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

JK Napustila bolnicu u kolicima i štiklama od 15 cmPrizor kakav se retko viđa – pogleda skrivenog iza velikih crnih naočara, sa tek rođenom bebom u naručju, Jelena Karleuša u invalidskim kolicima napušta porodilište „Narodni front“. Za divno čudo, i više je nego smirena.

Za divno čudo,

jer oko nje je tog septembarskog jutra vladao pravi haos – lekari, porodica, radoznali prolaznici, paparaci… I dok medisinska sestra gura kolica u kojima slavna pevačica sedi gotovo nepomično, njena majka i menadžer i rukama i nogama pokušavaju da onemoguće „krvoločnim“ fotografima da se dočepaju toliko željene fotografije malene Nike.

JK Napustila bolnicu u kolicima i štiklama od 15 cm

Ruku na srce, čak i da su doprli do Jelene, tako nešto im ne bi pošlo za rukom, budući da je najmlađi član porodice Tošić bio potpuno zakamufliran. Nažalost.

I dok je centar prestonice zbog Karleušinog izlaska iz porodilišta na momenat podsetio na opsadno stanje od pre neku godinu, ekscentrična plavuša je još jednom iznenadila sve…

JK Napustila bolnicu u kolicima i štiklama od 15 cm

Pod parolom „šta god da se dešava – slučaju se ništa ne prepušta“, JK je, iako vidno nemoćna, bolnicu napustila ful skockana sa sve visokim „guči“ potpeticama na nogama.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Nika ipak liči na mene (slika Jelene i Nike)

Severina napustila porodilište!

Za razliku od JK, mama Divna može u Grand


Jedan komentar na “JK Napustila bolnicu u kolicima i štiklama od 15 cm”

  • S DE
    18 septembra, 2009, 7:33

    KRALJICA! Jk diva! Sad je jos vise volim! Premda je neshvacena … ali svejedno uziva i zna sta radi Clap Clap Clap Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump