Karamela uvalio Kseniji Pajčin svog ćaleta!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Thumb_1205_32Imitator Goran Stojičević, u narodu poznatiji kao Karamela, ubacio je oca u novi spot Ksenije Pajčin za pesmu „Brka“ kako bi ga malo odobrovoljio, jer se tata navodno spremao da sinu uskrati boravak u stanu koji mu je dao na korišćenje pre nekoliko godina kao svadbeni poklon,

saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora. S obzirom na to da je Goranova supruga već nekoliko meseci u Crnoj Gori i da izgleda nema nameru da se vraća u Beograd, tokom leta došlo je do tenzija na relaciji otac-sin, a postojala je mogućnost da se Karamela iseli iz stana:

– Poznato je da se Goran plaši tate, koji i dalje ima veliki uticaj na njega. Da bi dobio prostor za život, otac ga je uslovljavao ženidbom, a kada je došlo do svadbe, održao je reč i sinu predao ključeve. Međutim, tokom leta se povelo pitanje oko toga da li će se Karamelina žena vraćati iz Crne Gore, jer bi ga u protivnom otac iselio iz stana – priča izvor Kurira, i dodaje:

– Kako bi oraspoložio oca, poznati imitator ga je ubacio u spot svoje prijateljice Ksenije Pajčin, što se tati očito mnogo dopalo, pa se zategnuti odnos između njih dvojice bar trenutno popravio.

Kako bismo proverili naša saznanja pozvali smo popularnog imitatora, koji nam je potvrdio da je njegov otac glavni glumac u spotu vrele Ksendže:

– Tačno je da je moj tata angažovan u tom spotu jer smo Ksenija i ja kućni prijatelji. Moj tata je mnogo talentovan, a ja sam talentovan na njega – rekao je Karamela, i priznao da je oca ubacio u spot, što mu je bar trenutno obezbedilo primirje i mogućnost da ostane u ćaletovom stanu.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ksenija Pajčin u duetu sa MC Stojanom!

Vikendica Ksenije Pajčin postaje muzej

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi


3 komentara na “Karamela uvalio Kseniji Pajčin svog ćaleta!”

 • Anonimni
  5 septembra, 2009, 11:47

  Clap Hug Right Beer Rose

 • Anonimni
  5 septembra, 2009, 11:49

  Starving Soldier Female Fighter Yawn Coffee Victory Clap Wilt Wilt Smile Confused

 • jana
  30 maja, 2013, 12:03

  Ovo je strasno …pa bas mi je zao ksenije pre;epa je ,,obozavam njene pesme rado ih slusam.sada kad je nema cela estrada je pala u vodu.STVARNO NE MOGU DA VERUJEM………….KSENDZA jE Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump