Kolonija peva u Beogradu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kolonija peva u Beogradu!Hrvatska dens grupa održaće koncert 8. oktobra u „Sava“ centru iako je pre nekoliko meseci pevala Branimiru Glavašu!

Članovi hrvatske dens grupe „Kolonija“ održaće prvi koncert u karijeri u Beogradu 8. oktobra u „Sava centru“.

Oni nisu zabrinuti da bi srpska publika mogla na njih negativno da reaguje jer su nastupali na skupovima stranke osuđenog ratnog zločinca Branimira Glavaša. Član ove grupe Tomislav Jelić rekao je da je grupa pevala za Glavašev Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, kao što to za novac čine i na predizbornim skupovima nekih drugih političara u Hrvatskoj.

– „Kolonija“ peva za političke stranke u Hrvatskoj. U Hrvatskoj muzičari pevaju za stranke. Dobri su novci i onda pevaš – rekao je on i dodao da ne zna da li bi ova grupa pevala i za neke Srbe koji su osuđeni za ratne zločine ukoliko bi ih neko angažovao.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vaya Con Dios peva opet u Beogradu

Hari odustao od jednog koncerta u Beogradu!

Indira iz grupe „Kolonija“ iskopirala Seku!


Nema komentara na “Kolonija peva u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump