Kuća „Velikog Brata“ napunila se ukućanima!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Kuća "Velikog Brata" napunila se ukućanima!U najpopularniju kuću na Balkanu, Kuću „Velikog brata“ sinoć se uselilo dvanaest takmičara iz Srbije i regiona koji će u narednih tri meseca biti pod budnim okom javnosti i pokušati da osvoje nagradu od 100.000 evra.

Prva koja je prošetala

crvenim tepihom ispred Kuće na Košutnjaku bila je Danica Kordić iz Inđije, zatim Nikola Dančević iz Zaječara i Milan Boričić iz Podgorice. Ovaj dvadesetšestogodišnjag specifičan je po svom niskom rastu, a izjavio je da postaje izuzetno agresivan kada ga nazovu „patuljkom“. Nakon njega, u kuću su ušle Indijana Pejić iz Banja Luke i Violeta Raleva iz Skoplja. Pažnju prisutnih izazvao je pedesetogodišnji Radiša Miljković, građevinski radnik i poljoprivrednik iz Aleksinca koji fizičkim izgledom neodoljivo podseća na poznatog srpskog glumca iz serije „Selo gori a baba se češlja“ Radoša Bajića.

Kuća "Velikog Brata" napunila se ukućanima!

Nakon njega, zlatna vrata je otvorila Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra. Za neupućene, Sandra je snimila lezbo himnu „Dok ponuda važi“ i u estradnim krugovima je poznata po tome da ne bira sredstva da dođe do popularnosti što je prijavljivanjem za ovaj šou i pokazala. U Kuću su ušli i frizer Karlo Zagorac, Jovana Pavlović koja je za sebe izjavila da je ninfomanka i da joj seks pred kamerama ne predstavlja nikakav problem i Vladimir Arsić iz Užica. Sve koji su gledali Useljenje, bili su dirnuti životnom pričom Tatjane Jovančević koja je sa dvadeset dve godine ostala bez noge, a sada koristi protezu. Kako kaže, u Kuću je ušla kako bi svim osobama sa hendikepom pokazala da ne moraju da se zatvore u sebe i da život, nakon svih nevolja, uvek ide dalje. Tokom večeri trajalo je glasanje za ubacivanje kandidata koji su se prijavili putem „fejsbuka“, a pobedio je Manuel Stojanović, student i fudbaler iz Pirota koji je ujedno i poslednji, dvanaesti ukućanin ove sezone. Sve u svemu, uzmu li se u obzir profili ljudi koji su ove godine odlučili da učestvuju u Velikom bratu, očekuje nas izuzetno zanimljiva tri „rijaliti“ meseca. U pauzama, okupljenu publiku ispred Kuće i gledaoce kraj malih ekrana muzikom su zabavljali momci iz „OT benda“i Karolina Gočeva, ekskluzivci novoosnovane produkcijsko-menadžerske kuće „Šoumaster“.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!

Izmešani parovi i žurka u kući Velikog Brata!

Pali prvi strasni poljupci u kući „Velikog brata“!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Kuća „Velikog Brata“ napunila se ukućanima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump