Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!Kontraverzna Lady Gaga definitivno je bila najslikanija ličnost na dodeli MTV nagrada u ponedeljak veče. Ekscentrična plavuša promenila je čak pet odevnih kombinacija, a vi sami procenite koja od njih je najupečatljivija.

Na ovogodišnjoj dodeli MTV

video nagrada pevačica Lady Gaga pokazala je da puna energije i spremna na sve da bi došla do vodećih pozicija. Pored velikih hitova “Poker Face”, “Just Dance”, “Paparazzi” pevačica se istinski potrudila da njen izgled na dodeli nagrad šokira publiku i sve prisutne i tako definitivno postala najslikanija ličnost večeri i glavna tema svih svetskih tabloida.

Na dodelu nagrada Lady Gaga pristigla je Viktorijanskom stilu. Njena pojava na crvenom tepihu izazvala je pravu histeriju fanova i novinara a Gaga je bila obučena u haljina od providnog vezenog tila, ukrašena perijem, okićena zlatom oko vrata i zlatnom maskom koja je pokrivala pola lica.

Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

Sledećim korakom šokirala je milione gledaoca prenosa dodele MTV Video Music Awardsa kada je okupana veštačkom krvlju iscenirala svoju smrt na sceni. Naime, obučena u bele čizmice iznad kolena, beli donji veš, asimetrični top, okićena biserima i okupana krvlju pevačica je završila svoje izvođenje pesme “Paparazzi”.

Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

Nakon što je proglašena za najboljeg novog izvođača Lady Gaga se pojavila na sceni, da bi prihvatila nagradu, od glave do pete umotana u crvenu čipku, koja joj je pokrivala i lice, sa crvenom krunom na glavi. Kada je stupila scenu skinula je čipku sa lica, bacila krunu i zahvalila se bogu i gejevima na nagradi.

Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

U momentu kada je Beyonce osvojila nagradu “Video of the Year” i graciozno pozvala Taylor Swift na scenu ne bi li dostojanstveno primila nagradu za najbolji ženski video spot zbog, pokušavajući da ispravi grešku zbog incidenta koji je napravio reper Kanye West, kamera je zumirala Lady Gagu koja je nosila ekstravagantno čudo na glavi.

Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

Nakon dodele nagrada, Poker Face pevačica spakovala je svoje stvari i već rano ujutru krenula put Londona gde je u društvu pop ikone Madonne uživala u reviji Marca Jacobsa.

Pop ikona, 51-no godišnja pevačica rekla je da su je poređenja sa novom i osvežavajućom Lady Gagom učinila da se oseća veoma polaskano.

Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

Madonna je uputila i komplimente na Gagin račun: – Ona izgleda kao da je krenula na karneval u Veneciju, prelepo.
O da, Lady Gaga je Superstar! O da, njeno vreme tek dolazi!!

autor: www.opera-17.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lady Gaga trijumfovala na dodeli MTV nagrada

Lady Gaga trijumfovala na MTV Latin Awards

Britni na dodeli MTV nagrada


Nema komentara na “Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump