Leontina Vukomanović udaje se u Novembru!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Leontina Vukomanović udaje se u Novembru!Pop pevačica Leontina Vukomanović uvek je pored sebe imala zaštitu poznatih muškaraca sa kojima je obično bila u dugim ljubavnim vezama, no izgleda da će veza sa Filipom Patijem biti fatalna za njen devojački status.

Naime,

nakon raskida četvorogodišnje veze sa Mikijem Perićem, Leontina je uplovila u vezu sa Filipom Patijem. Iako u početku nisu želeli da priznaju da su zaljubljeni i pokukušavali su da sakriju svoju vezu, mediji su ih vrlo brzo provalili, pa uspeli čak i da ovekoveče poljupce srećnog para.

No, da su oboje sigurni da je ovo ono pravo govore nove informacije o njihovom odnosu. Naime, kako javlja tabloid “Svet” samo par meseci nakon početka zabavljanja Leontina i FIlip su rešili da svoju vezu krunišu brakom.

Interesantna je činjenica da su to rešili da urade 12. novembra zbog toga što će Leontina svoj rođendan proslaviti 13, a kako je Filip rođen 11. novembra, odlučili su da se venčaju na dan koji deli njihove rođendane.

– Filip je preuzeo stvar u svoje ruke. Rekao joj je da je obožava, da su oboje zreli i ozbiljni ljudi i da ne vidi nijednu prepreku da ne započnu zajednički život kao muž i žena. Kada je pred nju izašao sa takvim stavom, Leontini nije preostalo ništa drugo do da pristane – otkrio je sagovornik tabloida “Svet”.

Kako stoji u daljem tekst, pevačica je prvo o odluci da se venča sa Filipom obavestila svoju blsku drugaricu Milicu Mitrović koja će joj navodno biti i kuma na venčanju sa Filipom.

autor: www.opera-17.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!

Leontina našla novog dečka!

Leontina postavila Filipa, a smenila Mikija!


Jedan komentar na “Leontina Vukomanović udaje se u Novembru!”

  • Anonimni
    30 januara, 2016, 15:25

    Clap Clap Dance

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump