Lepa Brena i Boba bogatiji za još jednu kuću!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Lepa Brena i Boba bogatiji za još jednu kuću!Lepa Brena i Boba Živojinović nedavno su kupili još jednu kuću.

Njih dvoje su spisku nekretnina koje poseduju pridodali, kako saznaje „Kurir“ odlično uređen letnjikovac u mestu Kokin Brod koji se nalazi na samoj obali prelepog Zlatarskog jezera.

Do ovog fenomenalnog mesta za odmor dolazi se isključivo čamcem, jer sa kopna nema puta, osim strmih i nepristupačnih staza. Poznati par kupio je kuću koja je urađena od drveta, a takav je i čitav enterijer. „Trenutno se letnjikovac oprema savremenim nameštajem i tehnikom, nakon čega će par moći da ugosti svoje prijatelje na ovoj skrivenoj i atraktivnoj lokaciji.

Lepa Brena i Boba bogatiji za još jednu kuću!

Zanimljivo je i to da je cena ostalih vikendica u komšiluku dvostruko skočila nakon što su Brena i Boba kupili nekretninu, pa se tako kuće koje su procenjivane na 20.000 sada prodaju za 40.000 evra”, otkriva izvor “Kurira”.

izvor: svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Raspad „Granda“: Saša i Boba u svađi?!

Lepa Brena i Boba na letovanju iz snova!

Lepa Brena danas slavi rođendan u društvu Bobe


Tagovi: [ , , , ]

2 komentara na “Lepa Brena i Boba bogatiji za još jednu kuću!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump