Lukas pretio novinarima: „Polomiću vam noge!“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Lukas pretio novinarima: "Polomiću vam noge!"Folk pevač Aca Lukas (39) zapretio je novinarima našeg lista da će se sa njima fizički obračunati ako nastave da se bave njegovim privatnim životom.

Tragom informacije da su se Sonja Šašić i pevač navodno tajno venčali, kontaktirali smo

lepšu polovinu ovog para sa željom za komentarom. Međutim, samo što se Šašićeva javila na telefon i upitala nas odakle nam ta informacija, Lukas je preuzeo vezu i onda počeo da preti:

– Slušajte vi iz „Alo!“, noge ću da vam polomim! Odakle vam ideja da se bavite mojim privatnim životom?! Recite vašim novinarima da ću oči da im iskopam kad ih negde vidim! Baš me briga za vašu usrane novine – sasuo je Lukas, začinivši svoje izlaganje bujicom dodatnih psovki.

Nakon desetak minuta, kada smo obavestili menadžera folk pevača da je njegov pulen pretio novinarima našeg lista i da ćemo doslovno preneti svaku njegovu reč u novinama, našu redakciju je pozvao folk pevač i obratio se, ovoga puta, značajno miroljubivim tonom:

– Slušajte, nemojte da pišete o meni. Izbacite me sasvim iz tih vaših novina pošto stalno lažete i izmišljate. Tužio sam vas i opet ću. Nisam vam pretio. Nemojte da mi šaljete špijune kada sedim u privatnom društvu jer ću onda stvarno oči da im iskopam.

Na našu konstataciju da snimamo tok ovog razgovora i da smo se konsultovali sa advokatom oko objavljivanja teksta, Lukas je dreknuo:

– Puši kur*c i ti i advokat – i tresnuo slušalicu.

Redakcija našeg lista razmatra mogućnost pokretanja krivične prijave protiv folk pevača i izražava nadu da će novinari konačno imati status službenog lica i biti zaštićeni od ovakvih i sličnih ekscesa.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas posetio Cecu u kućnom pritvoru!

Otac Britni Spirs pretio pevačici oduzimanjem dece

Lukas snimio reklamu!


Nema komentara na “Lukas pretio novinarima: „Polomiću vam noge!“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump