Lurd pozirala kao svoja majka Madona!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

lurdes-vencanica-xMadonina ćerka Lurd (12) pozirala je obučena kao njena majka u čuvenom hitu iz osamdesetih godina „Like A Virgin“, u beloj venčanici i sa velom preko glave, a nisu zaboravljeni ni crveni karmin ni mladež iznad usne, piše „Dejli Mejl“.Fotografija je preuzeta iz snimka za

koji se smatra da je druga verzija Madoninog novog spota „Celebration“, a za koji se očekuje da će se pojaviti na malim ekranima sledeće nedelje.

Lurdina poza podseća na čuveni Madonin nastup na dodeli MTV muzičkih nagrada 1984. godine, na kojem je kraljica popa otpevala pesmu „Like A Virgin“ sedeći na ogromnoj svadbenoj torti i obučena u venčanicu.

Ovo nije prvi put da Lurd učestvuje u izvođenju te pesme, podsetio je „Dejli Mejl“. Ona se 2003, kad je imala svega šest godina, pridružila majci na sceni, koja je izvela „Like A Virgin“ u društvu Britni Spirs i Kristine Agiljere. Lurd je tom prilikom nosila cveće za venčanje.

Devojčica se pojavila na sceni i sinoć, tokom nastupa Madone u Izraelu, ovaj put uz pesmu „Give It 2 Me“.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona i Lurd: Traži se nova Material girl

Madona bacila oko na novog manekena

Lurd povukla na mamu!


Jedan komentar na “Lurd pozirala kao svoja majka Madona!”

  • Anonimni
    6 decembra, 2009, 22:05

    Grin

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump