Madona se do kraja godine udaje za Hesusa?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Madona se do kraja godine udaje za Hesusa?Biograf pop dive Madone, Rendi Taraboreli, tvrdi da će ona do kraja godine stati na ludi kamen i ozvaničiti vezu sa brazilskim manekenom Hesusom Lusom.

„Pop kraljica se zabavlja sa Hesusom od januara i po svemu sudeći par će se venčati pre kraja ove godine“,

rekao je Taraboreli za britanski ’Hello’. „Pop zvezda želi još jednu raskošnu ceremoniju. Ima veoma lepa sećanja na oba svoja prethodna venčanja. Ona ne želi da do uradi tajno“.

Iako se i dalje veruje kako je njihova veza samo dogovor koji je koristan po obe strane, Taraboreli kaže da se par, između kog je 28 godina razlike, zaista voli. To mu je potvrdila i sama Madona, koja je u ovoj vezi veoma srećna.

„On je tako sladak. Stalno mi se javlja da vidi šta radim. Verovatno bih i ja trebalo isto to da radim, ali znate vi mene. Mislim da on sada shvata da sam ja malo, kako bih rekla, egocentrična,“ rekla je Madona o svom mlađanom dečku.

izvor: srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona otkačila Hesusa!

Madona se udaje u septembru!

Marko Kon se ženi do kraja godine!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Madona se do kraja godine udaje za Hesusa?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump