Madoni pozlilo na koncertu u Sofiji! /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

madonna-unutra1U sklopu svetske turneje „Stiki end svit“ Madona je koncert održala i u Sofiji, protekle subote, gde se čak dva puta onesvestila na pozornici.

Kako piše britanski magazin „San“, pop kraljici se tokom izvođenja starog hita „Holidej“ zavrtelo u glavi

i počela je da gubi tlo pod nogama. Da ne bi pala, pedesedvogodišnja zvezda naslonila se na svog plesača koji ju je, videvši da nešto nije u redu, prodrmao za rame. Madona je odreagovala i usporenim kretnjama rekla da je sve u redu, ali je napustila binu već nakon nekoliko pesama. Iza bine se srušila na kauč, gde je ostala da leži duže nego obično.

Bez obzira što joj nije bilo dobro, pevačica je odbila da prekine koncert, pa je izašla opet na binu i do kraja odradila nastup. Pretpostavlja se da Madona pati od hronične iscrpljenosti i anemije, te joj je predloženo da poslednja dva koncerta u Izraelu odloži na nekoliko dana, međutim iz logistike se nisu složili sa time i odlučeno je da će Madona tek nakon turneje na zasluženi odmor.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona i spektakl na Ušću !

Madona se rasplakala zbog radnika na koncertu!

Rijana pala na koncertu u Londonu /video/


Nema komentara na “Madoni pozlilo na koncertu u Sofiji! /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump