Majkl Džeksona će glumiti njegov navodni sin!

Omer Bhatti, za kojeg se pretpostavlja da je sin pokojnog Michaela Jacksona, glumit će svog (verovatnog) oca u filmu o Michaelovom putu do megazvezde.

Omer (25) je navodno plod Michaelove kratkotrajne veze, a odrastao je u Norveškoj.

Michaelom se prvi put sreo 1996. godine u Tunisu, gde je bio na odmoru s majkom i očuhom. Iako negira da mu je Michael otac, Omer je vrlo blizak s porodicom pokojnog pevača, nakon čije smrti živi s njima.

‘Cela porodica  želi snimiti film o Michaelu jer žele da svet sazna kakav je uistinu bio, a voleli bi da ga glumi njegov sin’, izjavio je bliski izvor za The Sun.

https://www.youtube.com/watch?v=4p8CfQ6PHKU

Snimanje filma najavljuje se za početak sledeće godine, a da u Omerov prilog ne ide samo sličnost s pevačem, govori i činjenica da je za hleb zarađivao oponašajući Michaela, s tim da je posebno uspešan bio u plesnim koracima. Neka živi moonwalk!

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Četvrto dete Majkl Džeksona ???!

Uskoro stiže novi album Majkl Džeksona!

Ukraden nos Majkl Džeksona???


Jedan komentar na “Majkl Džeksona će glumiti njegov navodni sin!”

  • Anonimni
    30 oktobra, 2009, 13:39

    kako to navodni????????????????? Confused :|] to mu nije sin???????????? Mad

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump