Maria Grazia Cucinotta loša kopija Monice Bellucci?

Maria Grazia Cucinotta loša kopija Monice Bellucci?Maria Grazia Cucinotta je glumica koja je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji privukla najveću pažnju novinara i fotografa.

Pozirajući na egzotičnoj plaži, brojni fotoobjektivi okružili su 41-godišnju glumicu

u čemu je ona u potpunosti uživala.

Maria Cucinotta također se našla na meti talijanskih, ali i nekih stranih medija koji je uspoređuju s Monicom Bellucci. Dok jedni tvrde da je sličnost između ove dvije Talijanke vrlo velika, drugi misle da je ona zapravo loša kopija prekrasne Monice, žene za kojom uzdišu skoro svi muškarci na planeti.

Iako je Maria Grazia četiri godine mlađa od 44-godišnje Monice, mnogi su komentirali kako izgleda puno starije te da je Monica puno profinjenija. Ipak, 41-godišnja glumica nikad se nije obazirala na zlobne izjave već uzdignute glave odbija komentirati optužbe da kopira Monicu Bellucci.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Da li JK želi da postane kopija Slađane Milošević?!

Monika pozirala gola sa ćerkicom!

Dženifer Eniston: Majer je loš u krevetu


Nema komentara na “Maria Grazia Cucinotta loša kopija Monice Bellucci?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump