Marija Karan u vezi sa hrvatskim glumcem Franjom?

Marija Karan u vezi sa hrvatskim glumcem Franjom?Domaća glumica navodno je u romantičnoj vezi sa 28 godina starijim hrvatskim glumcem i pevačem.

Kako piše „Jutarnji list“, Marija Karan (27) leto je provela krstareći sa Franom Lasićem (54) po Jadranu.“Obilazili smo otoke i divno se provodili,

a najbolje je bilo na Visu, gde smo sreli mnoge zajedničke prijatelje“, rekao je za „Jutarnji“ Lasić, koji se na pitanje o mogućoj vezi sa glumicom „samo nasmejao“.

„Posebno sam uživao u društvu jedne od najlepših i najuspešnijih srpskih glumica, Marije Karan. Danju smo jedrili, a noću pevali i plesali“, rekao je Lasić.

Karanova, poznata po ulogama u filmovima „Kad porastem biću kengur“, „Jesen stiže, dunjo moja“, i „Četvrti čovek“, uskoro će u Brazilu snimiti film „Jedanaest minuta“ po istoimenom romanu Paola Koelja.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Karan: Ne želim Anđelininu karijeru

Marija Karan: Holivud me nije promenio!

Otac Marije Karan prozvao Popovića!


Nema komentara na “Marija Karan u vezi sa hrvatskim glumcem Franjom?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump