Marina: Ceca i ja imamo slične životne priče!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marina: Ceca i ja imamo slične životne priče!Život najpopularnijeg tekstopisca Marine Tucaković u poslednjih godinu dana obeležile su dve velike porodične tragedije.

Nakon tragične smrti sina Miloša Radulovića, nedavno joj je preminula i majka.

– Kako živim i odakle mi snaga

da sve to izdržim? Nekako, otkud znam kako? Zatrpavam se poslom, radim, radim. Ponekad malo predahnem, kao nedavno, kada sam porodično letovala u Rosama. Šta ću, moram dalje – kaže za „Alo!“ Marina Tucaković.

Beg od emocija jedna je od terapija koje praktikuje, a trenutno je radi na novom Đoganijevom albumu, piše pesme za Anu Nikolić, Harisa Džinovića, Daru Bubamaru, Sašu Matića, Zdravka Čolića…

U razgvoru za pomenuti dnevni list Marina priznaje da joj je lakše da piše vedre pesme, nego tužne, sem za Cecu Ražnatović, za koju kaže da je posebna, a kada su kriterijumi oko njenih novih pesama u pitanju, Marina kaže:

– Najteže je da se dopadne i meni i njoj. To je prvi i osnovni kriterijum kad je ona u pitanju. Postoje pesme koje može samo Ceca da otpeva, ona ima i hrabrosti da sve to iznese. Nas dve se dugo poznajemo, osećamo i razumemo, životne priče su nam manje-više slične, u tome je tajna našeg uspeha – istakla je Marina za Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca: Priča o mojoj trudnoći je bizarna!

Ceca i album „Ide to s godinama“!

Ceca: Neće biti singla, objavljujem ceo album


Jedan komentar na “Marina: Ceca i ja imamo slične životne priče!”

  • S DE
    16 septembra, 2009, 6:41

    Shock jadna zena … * Ne daj se Marinaaaaaaa! Kissing

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump