Mira Škorić podržala gay paradu, Bora osudio!

Kategorija [ Jet-Set, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mira Škorić podržala gay paradu, Bora osudio!Da je Beograd odavno postao metropola govori u prilog i činjenica da se u nedelju u glavnom gradu Srbije održava druga po redu gay parada.

Kako dani odmiču tako se podižu i strasti povodom ovog dešavanja. Jedan od glavnih protivnika

ovog vida isticanja i skretanja pažnje gay populacije u Srbiji svakako je Bora Đorđević koji ističe da neće ići da bije homoseksualce, te da nema ništa protiv njih ako svoju intimu čuvaju u četiri zida, ali je protiv parade jer će mlade generacije pomisliti da je to normalno!

-Čega se pametan stidi, time se lud ponosi“ – rekao je Đorđević.

Đorđević takođe navodi da ne smatra homoseksualce slabima i da je gay lobi najjači lobi koji postoji, te nema nameru da ih žali.

Sasvim druge argumente u odbranu ove populacije ima pevačica Mira Škorić koja je i otvoreno pružila podršku predstojećoj gay paradi.

– Mislim da je na ovim prostorima bilo dosta mržnje i da je vreme da se okrenemo lepšim stvarima. Oni koji se protive paradi treba da brinu o sebi i svojim postupcima, a ne o tome šta drugi rade. Uvek sam branila ljudske slobode i prava, u šta spada i pravo na seksualno opredeljenje. Ne volim diskriminaciju, bilo da je po rasnoj, verskoj, seksualnoj ili nekoj drugoj osnovi – kaže Škorićeva.

Mira Škorić podržala gay paradu, Bora osudio!

Pored Mire, beogradsku „Povorku ponosa 2009“ podržali su mnoge javne ličnosti, među kojima su i Dušan Makavejev, Sani Armani, Dragan Bjelogrlić, Gorčin Stojanović, Mirjana Karanović, Ivan Tasovac, Katarina Rebrača, , Nikola Đuričko, Seka Sabljić, Ana Sofrenović, Biljana Ristić, Svetozar Cvetković, Biljana Srbljanović i mnogi drugi.

Da li će se neko od poznatih faca odvažiti da prošeta u nedelju Beogradom i pridruži se paradi, pitanje je koje se nameće posle ove otvorene podrške putem medija, mada sasvim je drugačija priča uživo, zar ne?

autor: www.opera-17.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mira Škorić i Ana Bekuta zakopale „ratne sekire“

Mira Škorić progovorila o mužu!

Mira Škorić se tajno udala?!


4 komentara na “Mira Škorić podržala gay paradu, Bora osudio!”

 • Aleksandar
  21 jula, 2010, 15:13

  Neka sve javne licnosti prosetaju sa svojom decom na paradi, da im se decica sita nagledaju „normalnih vrednosti“, a potom soliti pamet Srbiji…. No

 • dete
  8 oktobra, 2010, 12:13

  Ovde se, u stvari, radi o diskriminaciji heteroseksualaca…

 • kaća
  8 oktobra, 2010, 15:27

  Sada me Mira razočarala….pa kome se ulizuje?

 • Anonimni
  11 oktobra, 2010, 21:14

  Bora je potuno u pravu,to prvo da kazem..Mi nemamo nista protiv manjina kao sto su romi,kinezi…
  Ova Mira Skoric moze da se smuva ako hoce sa nekom lezbejkom jer:
  Pederi i nijedna druga manjina nema pravo da od srbije pravi njihovu drzavu.
  Podsecam Srbija je hriscanska drzava i pederi u njoj ne mogu praviti svoju drzavu a to rade sa paradom ponosa.
  Bio sam po stranim evropskim zemljama i nikad nisam video da pederi promovisu sebe.Recite mi sta bi bilo sa srbima na kosovu kada bi izasli da promovisu svoja prava.Naravno albanci bi ih pobili,tako da i kod nas pederi moraju da vode racuna jer su manjina.
  I NAJVAZNIJE:
  Ovom paradom ponosa pederi su postigli da nikada nece smeti bez cuvara da setaju ulicama,a mnogi su vec poznati i u javnosti,a to im u srbiji nije bilo potrebno

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump