Mišel Fajfer: Sa ponosom nosim svoje 50-te!

Mišel Fajfer: Sa ponosom nosim svoje 50-te!Poznata holivudska glumica Mišel Fajfer, koja je bila ikona lepote 90-tih i 80-tih godina na sebi nije vršila nikakve plastične operacije niti tretmane podmlađivanja, ona je pustila da joj se godine ogledaju na licu.

Mišel je s’ ponosom istakla za „In style“

da ima 50 godina i priznala da se mnogo toga promenilo odkada je bila mlada.

Mišel kaže da joj je sve teže da radi, jer želi da što više vremena provodi sa svojom porodicom.

Kad je moja ćerka Klaudija Rouz napunila 15 godina to me je podsetilo koliko sam malo vremena provodila sa njom kod kuće. Danas mi je sve teže da odlazim na snimanja jer sa porodicom živim daleko od Los Anđelesa. Iako volim svoj posao, sada mi je važnije da što više budem sa suprugom Dejvidom i decom Klaudijom Rouz i Džonom Henrijem – ističe  glumica.

Ističe da se više ne mora opterećavati da što seksipilnije izgleda, ipak ima 50 godina i nosi ih sa ponosom!

− Više ne mogu da nosim prekratke suknje. Nije da mi noge sad loše izgledaju nego se osećam pomalo glupo, a i više nisam pod pritiskom da moram da se odevam mladalački. Da, ušla sam u pedesete i svi to znaju – koga bih onda trebalo da zavaravam?! Džins je sada moja omiljena uniforma, imam oko 15 pari farmerki – otkriva holivudska diva.

Mišel Fajfer: Sa ponosom nosim svoje 50-te!

( slika glumice iz sadašnjosti)

Govori o tome da joj genetika nije baš naklonjena i da zbog toga mora puno da vežba.

Ima žena kojima je genetika naklonjena, pa izgleda kao da uopšte ne vode računa o svom telu. Ja sam od onih koje moraju da se potrude da izgledaju lepo. Radim sve za šta čujem da je dobro: kardio treninge, vežbe s tegovima, obične vežbe oblikovanja… Sve pomalo kombinujem, ali više ne uspevam da nateram sebe da treniram onoliko koliko sam to činila dok sam bila mlađa“ – nerado priznaje glumica

Mišel viđamo često u Armanijevim kreacijama, a 2005. god. bila je zaštitno lice Armanijeve kampanje, zato isključivo nosi njegove kreacije.

Mišel Fajfer: Sa ponosom nosim svoje 50-te!

(slika glumice iz mlađih dana)

„Armani me nikada nije izneverio, njegove modele nosim već dvadesetak godina i to je nešto što zaista nikad ne bih menjala. Dopada mi se jednostavnost njegovih kreacija. U njima se najbolje osećam i bez obzira na godine, promenu konfekcijskog broja, njegova linija kao da je oduvek bila pravljena za mene“ – kaže Mišel.

Šta reći više, osim svaka čast za Mišel, žena stoji čvrsto na zemlji, ne stidi se svojih godina i uprkos svemu i dalje izgleda lepo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mišel htela razvod!

Lejdi Gaga u ratu sa PETA

Nataša: Smeta mi što sam stalno pod lupom


Nema komentara na “Mišel Fajfer: Sa ponosom nosim svoje 50-te!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump