Nastavak filma „Sex i Grad“ i povratak u 80-e!

Kategorija [ ZANIMLJIVOSTI ]

Nastavak filma "Sex i Grad" i vraćanje u 80-e!Iako su prve klape pale tek pre par dana, film ’Seks i grad 2’ već izaziva pravu histeriju.

Set je svakodnevno preplavljen obožavaocima koji pokušavaju da dođu do neke od glavnih zvezda, a mediji su preplavljeni prvim fotografijama sa snimanja.

Do sada je već procurilo u javnost da će se drugi deo filma baviti prošlošću četiri atraktivne Njujorčanke, pa je tako jedan deo radnje smešten u osamdesete. Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis, Sintija Nikson i Kim Katral su juče snimale neke od tih scena, pa su tako prošetale u urnebesnim odevnim kombinacijama karakterističnim za 80-te.

Nastavak filma "Sex i Grad" i vraćanje u 80-e!

U baletskoj haljini i helankama, Keri Bredšo podseća na Madonin ’Like a Virgin’ period, dok je Samanta i u 80-im imala opasan stav i upadljivu garderobu.

Nastavak filma "Sex i Grad" i vraćanje u 80-e!

U medije je procurila informacija da će u drugom delu Keri i Zverka imati finansijske probleme i svađu, Miranda će otvoriti restoran, Šarlot će sumnjati u Harijevu vernost, a Samanta će se opet boriti sa rakom.

Nastavak filma "Sex i Grad" i vraćanje u 80-e!

izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Snima se drugi nastavak filma “ Sex i grad“ !

Pod upitnikom nastavak snimanja filma „Sex i grad“?!

Trejler za film „Seks i grad 2“


Nema komentara na “Nastavak filma „Sex i Grad“ i povratak u 80-e!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump