Ne koristite sex da bi manipulisali!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Ne koristite sex da bi manipulisali!Muškarci i žene skoro podjednako greše u seksu, ali postoje načini na koji žene mogu da poboljšaju seks s partnerom.

Seksualni terapeut Čak Altmiks savetuje žene kako treba da se ponašaju ako žele zadovoljavajući seksualni odnos s partnerom.

Nedostatak seksualne komunikacije

Muškarci ne znaju da čitaju misli. Ako imate skrivenih želja i fantazija, recite to partneru jer on ne može da pogađa šta se događa u vašoj glavi. Ako vi budete ćutali i očekivali da on vaše želje ispuni spontano, mogle biste ostati nezadovoljene i frustrirane. Zato recite partneru jasno i otvoreno šta želite.

Korišćenje seksa kao oružja

Ovo je najgora i najštetnija stvar koju žena može da uradi. Odbijanje seksa samo zato što partner nije učinio nešto kako ste vi zamislili dovodi do narušavanja odnosa, a može da dovede i do raskida. Nikada nemojte muškarcu reći da ćete mu uskratiti seks zato što nije uradio ono što ste vi hteli.

Skrivanje seksualne energije

Žene su odgajane da budu pristojne devojčice, devojke i žene. Međutim, tokom seksa bi trebalo da zaboravite na vaspitanje. Pokažite partneru da možete da budete zločeste i da uživate u seksu s njim. Inicirajte seks, igrajte se, eksperimentišite s donjim rubljem, predložite neuobičajene seksi poze… Muškarci vole kad žene tu i tamo pokažu inicijativu.

Očekivanje da on razmišlja kao žena

Većina žena izjednačava seks s ljubavnom romansom. Međutim, muškarcima nije potrebna romansa da bi imali seks. Oni ponekad žele čisto fizičko zadovoljstvo bez romantične večere, odlaska u bioskop i dvosatne predigre. To, naravno, ne znači da seks uvek tako treba da izgleda, ali ponekad mu dopustite da uživa u onome što voli na način koji želi.

Stav da je on odgovoran za vaš orgazam

Mnoge žene misle da je muškarac dužan da ih dovede do orgazma. Istina je da za muškarca nema lepše nagrade nego kad svojoj partnerki priušti orgazam, ali on to ne može da uradi sam. Pomozite mu, dodirujte se, a nije zabranjeno ni korišćenje seksualnih igračaka. Čak i ako on završi pre vas, vi ne morate da stanete. Ohrabrite ga da vam pomogne da dođete do kraja.

Izbegavanje seksa pomirenja

Seks pomirenja pomaže partnerima da se ponovo bliže. Strast nakon svađe je na najvišem nivou i to treba iskoristiti. Nikada nemojte ići da spavate posvađani.

Odbijanje seksualne različitosti

Nemojte da se bojite da isprobate nove stvari. Nikad ne znate da li je nešto dobro dok to ne probate. Dosadu u spavaćoj sobi razbijte novim idejama. Nemojte da se sablaznite ako vam partner predloži seks na otvorenom, u automobilu ili liftu. Nije smak sveta ako on zaželi da budete medicinska sestra, a on vatrogasac. Probajte, možda vam se svidi.

Kritičnost prema partneru

Za razliku od žena, muškarci su direktniji u komuniciranju. Žene koje često i rado kritikuju partnera zapravo se boje da budu direktne u komunikaciji. Suzdržavanje ih dovodi do toga da ponekad kažu pogrešne stvari koje mogu da veoma povrede partnera. Muškarci koje žene previše kritikuju obično se povlače i beže od intimnosti. Ako ne želite da vam se to dogodi, pokušajte da razgovarate s njim iskreno i otvoreno, bez vređanja i kritikovanja.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kako da vam kondom ne pokvari sex?!

Seksualna inteligencija – za žene /test/

Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!


Nema komentara na “Ne koristite sex da bi manipulisali!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump