Novi skandal Jovane Pavlović u kući Velikog Brata!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Jovana PavlovićKoliko je daleko spremna da ide kako bi pobedila u ovogodišnjem serijalu „Velikog Brata“.

Kraljevčanka Jovana Pavlović pokazala je još jednom, kada je ko od majke rođena stavljala tampon u svoj polni organ i to ispred nosa

ukućanina Milana Boričića.

Mala od skandala, kako su je već prozvali forumaši popularnog rijalitija, je bez stida i srama pokazala sve svoje atribute omalenom Crnogorcu, koji nije mogao da veruje šta vidi pred sobom.

– S obzirom na to da je najširem auditorijumu prezentovala svoje intimne delove tela kao na ginekološkom pregledu, većina onih koji prate popularni rijaliti mislila je da će malo povući ručnu. Međutim, Jovana je nastavila da šokira srpsku javnost, ovog puta opušteno menjajući tampon i to na pola metra od Milana, koji je imao prilike da uživo vidi kako se to radi. Iako je on vrlo rečit i voli da se šali sa drugima, ovog puta je samo zinuo i ostao bez teksta – priča naš izvor blizak produkciji.

Novi skandal Jovane Pavlović u kući Velikog Brata!

Sasvim je jasno da je ovogodišnji sastav ukućana više nego šokantan i da su gotovo svi spremni na skandalozno ponašanje kako bi pribavili dovoljan broj glasova za sebe. Ipak, starleta iz Kraljeva je trenutno bez premca jer je za sedam dana pokazala intimne delove tela, menjala tampon pred Milanom, gurnula glavu u NJC šolju i uspela da se smuva i posvađa sa Nikolom iz Zaječara. Šta je sledeće spremna da uradi i da li njene javne perverzije imaju bilo kakve granice, saznaćemo u danima koji dolaze.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Procurele golišave slike Jovane iz Velikog Brata

Pali prvi strasni poljupci u kući „Velikog brata“!

Kuća „Velikog Brata“ napunila se ukućanima!


Nema komentara na “Novi skandal Jovane Pavlović u kući Velikog Brata!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump