Otac Radinog nerođenog deteta, već oženjen!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Otac Radinog nerođenog deteta, već oženjen!Rada Radenović, koja će za sedam meseci postati majka, identitet bebinog oca krije kao zmija noge i to ne samo zbog toga što je ovaj oženjen, već i zbog činjenice da će to tako i ostati!

Čak i kada se dete rodi. I dok vaskolika javost spekuliše o tome ko je otac Radine bebe,

pominjući kao jednog od mogućih čak i proslavljenog fudbalera Dejana Savićevića, „Svet“ otkriva da je reč o tridesetdvogodišnjem crnogorskom biznismenu koji je sa lepom voditeljkom još prošlog leta započeo neobaveznu romansu. Kako je, naime, Radenovićevoj omiljeno letovalište Ada Bojana, a kako on tamo godinama ima privatan biznis, nije im bilo teško da se upoznaju i započnu vezu, koja je, što je vreme više prolazilo, bila sve veće iznenađenje za oboje. Činjenica da on kod kuće ima suprugu i dvoje maloletne dece poznatoj voditeljki svakako nije išla na ruku, ali o tome sa svojim dragim nije razgovarala čak ni kada je, sasvim neplanirano, ostala u drugom stanju.

“Rada od svog misterioznog partnera nijednog trenutka nije tražila da se razvede, niti on beži od ogovornosti koje će imati prema bebi i njoj. Štaviše, dete će priznati, nosiće njegovo prezime, ali će on i dalje ostati uz svoju porodicu, koja živi u Utjehi. Budući da je finansijski veoma jak, Radmila i dete neće oskudevati ni u čemu, a on će ih, s obzirom na to da je poslovno vezan i za srpsku prestonicu, redovno obilaziti”, priča naš crnogorski izvor, napominjući da je otac budućeg Radinog deteta i vlasnik stana u Beogradu u kome voditeljka neće živeti. Kako dalje tvrdi naš sagovornik, Radenovićeva je svoj stan kupila tako što je podigla kredit, a da bi imala krov nad glavom o kakvom je maštala, njen lični biznismen je uskočio za još koji evrić, jer pozajmica koju je dobila od banke nije bila dovoljna za stan kakav je pronašla za dete i sebe.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dejan Milić: Neću živeti sa Radom u Beogradu

Leontina: Znam pol deteta i zvaće se na slovo L

Dejan će oženiti Radu Radenović?


Nema komentara na “Otac Radinog nerođenog deteta, već oženjen!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump