Pali prvi strasni poljupci u kući „Velikog brata“!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Prvi strasni poljupci u kući "Velikog brata"!Pao je prvi poljubac u kući „Velikog brata”, i to samo nekoliko sati po ulasku u kuću.

Frizer i umetnik Karlo i Violeta iz Makedonije strasno su se ljubili prve noći u novoj kući u Košutnjaku.

Iako su stanari proveli tek nekoliko sati

u kući „Velikog brata”, to ih nije sprečilo da se bace na intimiziranje i poljupce. Karlo Zagorac, 32-godišnji frizer iz Beograda, i Violeta Ralova, 19-godišnja studentkinja, prvu noć u kući „Velikog brata” su proveli zagrljeni, u istom krevetu, strasno se ljubeći. S obzirom na to da svi ukućani spavaju u istoj sobi (druga soba ne postoji), te nema dovoljno kreveta za sve (za višak ukućana su postavljene kade sa posteljinom), Karlo nije želeo da noć provede u improvizovanom krevetu, već se uvukao u krevet kod mlade Violete. Posle nekog vremena koje su proveli zagrljeni pod jorganom, njih dvoje su počeli da se ljube, skoro celu noć su sevale varnice, a do jutra su spavali zagrljeni, priljubljeni jedno uz drugo.

Karlo i Violeta su prvu noć u kući „Velikog brata” proveli zajedno, a druženje se nastavilo i tokom celog jučerašnjeg dana.

Ujutru je romansa nastavljena. Sakriveni od tuđih pogleda, oko jedanaest sati poljubili su se ispred bazena u dvorištu, a par je razmenjivanje nežnosti praktikovao tokom celog dana…

Aleksandar Pavić, Karlov kum, ne misli da je reč o velikoj ljubavi, bar ne za sada. On je ispričao za „Blic” da smatra da je sve to samo zabava.

– Karlo je najiskusniji i najjači lik u kući, bar po mom mišljenju. S obzirom na to da je sve i svašta prošao u životu, ima iskustva i ne odbija šta mu se nudi (smeh). Makedonka je mlada i lepa i ovo je početak druženja koje može da ode u svakom pravcu. Ipak, Violeta mora da se dokaže kako bi se on zaljubio u nju. Ovo svakako ne bi trebalo shvatiti previše ozbiljno, već kao neko zezanje – kaže njegov kum Aleksandar i objašnjava da je zaljubljivanje kod Karla dugotrajan proces.

– Kada je Karlo u ozbiljnoj vezi, onda je ozbiljan. Ali da bi uopšte mogao da se zaljubi, taj neko mora da bude svestran kao što je on. Mora da ga puno voli i podržava u svemu. On mnogo toga zna, a ne znam koliko su klinke u kući nalik njemu – priča Aleksandar.

S obzirom na to da su Karlo i Violeta već prvo veče bili otvoreni prema kamerama, pitali smo Karlovog kuma da li bi Karlo pristao na seks pred kamerama.

– Ceo fazon ovog serijala „Velikog brata” je urađen tako da se odigra seks u kući. Meni je to malo degutantno, ali šta da se radi. Ako to treba da se odradi zarad uloge… – zaključuje Aleksandar.

Karlo ima 32 godine i živi i radi u Beogradu kao frizer. Radio je kao televizijski i radio voditelj, a bavi se i oslikavanjem tela i dizajnom. Za sebe kaže da je vanzemaljac za običan svet, umetnička duša i frik. Ima devetoro braće i sestara, ali i jedan brak iza sebe.

– Karlo se razveo pre sedam, osam godina. Ta priča je davno iza njega – objašnjava njegov kum Aleksandar.

Violeta ima 19 godina. Rođena je u Skoplju. Studira ekonomiju, a bavi se modernim baletom. Ima sestru bliznakinju Niki, a Viki za sebe kaže da je temperamentna, komunikativna i puna pozitivne energije. Uzor joj je Džim Keri.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kuća „Velikog Brata“ napunila se ukućanima!

Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!

Mama Jelene Karleuše u kući „Velikog brata“


Jedan komentar na “Pali prvi strasni poljupci u kući „Velikog brata“!”

  • Anonimni
    1 decembra, 2009, 21:04

    Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump